Η Hailey Bieber εξυμνεί τις γυναίκες με αυτή της τη δήλωση

Η Hailey δείχνει για ακόμη μια φορά την αγάπη της στο γυναικείο φύλο 

Η Hailey Bieber πρόκειται να παντρευτεί τον Justin Bieber τους επόμενους μήνες. Μπορεί το ζευγάρι να είναι ήδη παντρεμένο με πολιτικό γάμο, αυτή την περίοδο όμως οργανώνει και το θρησκευτικό μυστήριο, όπου θα παρευρεθούν και αγαπημένοι φίλοι και συγγενείς.

Το 22χρονο μοντέλο έδωσε συνέντευξη στο V magazine, ένα από τα μεγαλύτερα αμερικανικά περιοδικά, το οποίο κυκλοφόρησε σήμερα, που είναι η Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας και το μοντέλο μίλησε για την γυναίκα με αφορμή τη γιορτή αυτή. Η Hailey είπε χαρακτηριστικά: «νέα κορίτσια και γυναίκες μπορούμε και θα "κυριεύσουμε" τον κόσμο αν αγαπάμε τον εαυτό μας και αν αγαπάμε και στηρίζουμε η μια την άλλη». Το μοντέλο έχει ξαναδηλώσει στο παρελθόν, ότι είναι σημαντικό να στηρίζουμε η μια την άλλη.

Στην τωρινή της συνέντευξη δήλωσε ακόμα ότι πρέπει να προσπαθούμε να ανεβαίνουμε ανυψώνοντας ο ένας τον άλλον. Σε αυτή την προσπάθεια συμπληρώνει ότι την βοήθησε ο νέος της φίλος ο Oscar, που σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις είναι ο αγαπημένος σκύλος του ζευγαριού.

Το μήνυμα της Hailey είναι πολύ όμορφο και θα ήταν πολύ ωραίο να το υιοθετήσουμε όλες οι γυναίκες.

Χρόνια πολλά!!!

Δες ακόμα Έξαλλος ο Justin Bieber! Η κίνηση του πρώην της Hailey Baldwin που δημιούργησε αντιδράσεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved