Έξαλλος ο Justin Bieber! Η κίνηση του πρώην της Hailey Baldwin που δημιούργησε αντιδράσεις

Και το μεγάλο ορθογραφικό λάθος του Justin στην απάντησή του

Στα τέλη του προηγούμενου χρόνου ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο και οι fans τους άρχισαν να παραληρούν, μη πιστεύοντας το μεγάλο βήμα που αποφάσισαν να κάνουν. Στην παρούσα φάση, περιμένουμε τις επίσημες λεπτομέρειες σχετικά με τον θρησκευτικό τους γάμο, που -όπως γνωρίζεις- μετακινείται από ημερομηνία σε ημερομηνία.

Δύο μήνες πριν τον αρραβώνα τους, όμως, το καλοκαίρι, η Hailey φημολογείτο ότι ήταν ζευγάρι με τον τραγουδιστή Shawn Mendes. Οι δυο τους εμφανίστηκαν μαζί στο Met Gala 2018 τον προηγούμενο Μάιο κι έμοιαζαν σίγουρα πολύ ταιριαστοί. Ο ίδιος ο τραγουδιστής, πάντως, αρνήθηκε ότι υπήρχε κάτι ερωτικό μεταξύ τους και υποστήριξε ότι ήταν απλά φίλοι.

Ο Mendes, όμως, τώρα, έκανε «like» σε μία φωτογραφία της Hailey που ανέβασε ο Justin στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και οι followers, όπως καταλαβαίνεις, το εντόπισαν κι άρχισαν να έρχονται τα σχόλια βροχή. Όταν ο Justin είδε τον σάλο που έγινε, έσπευσε ενοχλημένος να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, κάνοντας, όμως, κι ένα ορθογραφικό στην πορεία.

«Είναι φίλοι, ηρεμήστε», ήθελε να πει, όμως αντί να γράψει «They’re friends, relax», έγραψε «Their friends, relax». Αυτό του το λάθος, στη συνέχεια, αποτέλεσε το νέο αντικείμενο σχολιασμού, με τους fans να γράφουν:

«Το σύστημα εκπαίδευσης σε πρόδωσε, JB»

«Πώς γίνεται να μην ξέρει ότι είναι ‘they’re’»

«@justinbieber, φίλε, πώς μπορείς να μην ξέρεις their VS they’re;»

Διάβασε επίσης: Δε θα το πιστέψεις! Ο Justin Bieber φοβάται για τον γάμο του με τη Hailey κι ο λόγος είναι αυτός

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved