Σοκ! Δε θα πιστέψεις τι χρησιμοποιούσε η Taylor Swift στο σχολείο αντί για eyeliner

Είναι κάτι που χρησιμοποιείς εσύ στο σχολείο

Το πόσο μπορεί να σε ταλαιπωρήσει η διαδικασία τοποθέτησης του eyeliner, το ξέρουμε από πρώτο χέρι. Όσο και να προσπαθείς, όσο αργά και να κάνεις τη μαγική κίνηση, ακόμα κι ένα κλάσμα του δευτερολέπτου αρκεί για να συμβεί η απόλυτη καταστροφή που θα σε κάνει να ξεκινήσεις πάλι από την αρχή. Για να μη μπούμε σε λεπτομέρειες σχετικά με το ότι μετά φοβάσαι να το ακουμπήσεις μη και φύγει κάποιο σημείο της γραμμής…

Η αγαπημένη σου Taylor Swift δεν έμεινε ανεπηρέαστη από τους παραπάνω προβληματισμούς κι έκανε μία αποκάλυψη που σίγουρα θα σε σοκάρει. Κατά τη διάρκεια των εφηβικών της χρόνων, όταν ήθελε να έχει το αποτέλεσμα του eyeliner, δε χρησιμοποιούσε το εν λόγω προϊόν, αλλά στη θέση του επέλεγε ανεξίτηλα μαρκαδοράκια.

Ναι, καλά το άκουσες. Αυτά που εσύ πιθανώς χρησιμοποιείς στο σχολείο για να ζωγραφίσεις ή για κάποια εργασία σου, η διάσημη τραγουδίστρια τα τοποθετούσε στο πρόσωπό της για να κάνει τη πολυπόθητη γραμμή. Πιο συγκεκριμένα, είπε στο Elle της Αμερικής:

«Μετά από τα εφηβικά μου χρόνια και τα πρώτα των 20s που κοιμόμουν με το makeup μου και που περιστασιακά χρησιμοποιούσα ένα μαρκαδοράκι σαν eyeliner (ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ), ένιωσα ότι είχα την ανάγκη να αρχίσω να φέρομαι καλύτερα στο δέρμα μου»

Διάβασε επίσης: Αυτός είναι ο απίστευτος λόγος που η Taylor Swift δεν ανεβάζει φωτογραφίες με το αγόρι της

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved