MasterChef: Τι συμβαίνει τελικά με τον Πάνο και την Ασημίνα;

Ο μάγειρας τελικά ενδιαφέρεται για την 24χρονη;

Στο χθεσινό επεισόδιο του Master Chef υπήρχε ομαδική δοκιμασία με αρχηγό τον Πάνο Τόγια και τον Χρήστο Μπάρκα. Ο Πάνος διάλεξε ως υπαρχηγό τον Τάσο και διαγωνίστηκαν με την μπλε ποδιά. Στην ομάδα τους ήταν και η Ασημίνα Ουστάλλι, η οποία δεν χάνει ούτε στιγμή την ευκαιρία να εκδηλώνει τον θαυμασμό της στο πρόσωπο του Πάνου.

Κατά την διάρκεια της δοκιμασίας ανέφερε για ακόμη μια φορά ότι ο Πάνος είναι όμορφο παιδί και εκπληκτικός μάγειρας, κάνοντας μας ξεκάθαρο το ενδιαφέρον της για τον Πάνο. Τι συμβαίνει όμως στην περίπτωση του νεαρού chef, έχει την ίδια στάση με την Ασημίνα; Ο Πάνος από την αρχή της δοκιμασίας ήταν ενοχλημένος με την Ασημίνα και κάποιος άλλους παίχτες και αυτό γιατί στην αρχή της δοκιμασίας δεν συμμετείχαν στην απόφαση των πιάτων που θα παρουσιάσουν στο Ζάππειο Μέγαρο.

Όταν η μαγειρική ξεκίνησε η Ασημίνα ήταν λίγο μπερδεμένη με τις παρασκευές με τον Πάνο να την αγνοεί. Στο τέλος της μαγειρικής δοκιμασίας ο Πάνος ήταν πολύ απογοητευμένος με την Ασημίνα κάτι το οποίο δήλωσε και στις κάμερες. Η τελευταία του δήλωση βέβαια ήταν ακόμα πιο σκληρή, αφού ανέφερε on camera, πως ο Ζαχίρ, η Μαρία και η Ασημίνα τον αγνοούσαν και πρέπει να επωμιστούν τις συνέπειες της απόδοσης τους. Ο Πάνος τουλάχιστον μπροστά στις κάμερες άδειασε την Ασημίνα.

Περιμένουμε με ανυπομονησία το σημερινό επεισόδιο με την ψηφοφορία. Ο Πάνος θα κατηγορήσει ανοιχτά την Ασημίνα; Ποια θα είναι η αντίδρασή της;



Δες ακόμα Αυτός είναι ο απίστευτος λόγος που η Taylor Swift δεν ανεβάζει φωτογραφίες με το αγόρι της

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved