Εσύ μπορείς να αναγνωρίσεις αυτόν τον διάσημο πρωταγωνιστή του Riverdale;

Η φωτογραφία του από το σχολείο θα σε κάνει να τον ερωτευτείς λίγο περισσότερο

Είναι σήμερα ένας από τους πιο teen αγαπημένους ηθοποιούς της γενιάς του που κατάγεται από τη Νέα Ζηλανδία κι έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω από 14 εκατομμύρια followers στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Από το 2013 μέχρι το 2015, συμμετείχε ως Kane Jenkins στη σαπουνόπερα «Shortland Street», το 2017 ανέλαβε τον ρόλο του Ethan Montgomery στην ταινία «A Dog’s Purpose», ενώ την ίδια χρονιά ήρθε η σειρά «Riverdale» και η επιτυχία που τον ακολούθησε με τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Archie Andrews.

Ναι, καλά κατάλαβες. Μιλάμε για τον KJ Apa, τον τηλεοπτικό κοκκινομάλλη που έχει κλέψει την καρδιά εκατομμυρίων κοριτσιών σε όλον τον κόσμο. Ο ηθοποιός ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία του από όταν ήταν μικρός στο σχολείο και, αν και γλυκύτατος, είναι πολύ διαφορετικός σε σχέση με σήμερα. Το σημείο, από το οποίο τον αναγνωρίζεις, όμως, είναι σίγουρα η περιοχή των ματιών.

Όπως βλέπεις, επίσης, ο KJ κανονικά δεν έχει κόκκινο χρώμα στα μαλλιά του -παρά το πόσο χαρακτηριστικός είναι με αυτό στη σειρά- αλλά σκούρο καστανό.

Δες παρακάτω τη gallery με τις φωτογραφίες του ηθοποιού από το πριν και το μετά.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved