Η νέα «απελπισμένη» κίνηση της Kylie Jenner για να ελέγξει τον Travis Scott

Δε θα πιστέψεις τι έκανε πάλι...

Η όλη ιστορία με την κολλητή της Kylie Jenner, Jordyn Woods, και τον σύντροφο και πατέρα του παιδιού της Khloe Kardashian, Tristan Thompson, φαίνεται να έχει φέρει τα πάνω κάτω σε όλη την οικογένεια Kardashian – Jenner. Η Kylie, πέρα από το ότι έχασε την κολλητή της φίλη, τώρα άρχισε να έχει υποψίες για απιστία για το δικό της αγόρι, τον Travis Scott. Μάλιστα, πληροφορίες τη θέλουν να ψάχνει το κινητό του και να βρίσκει «ύποπτα» στοιχεία που δείχνουν προς αυτήν την κατεύθυνση.

Νέες πληροφορίες της Hollywood Life, όμως, αναφέρουν ότι η Kylie πήρε πιο δραστικά μέτρα για να σιγουρευτεί ότι δε θα συμβεί κάτι πίσω από την πλάτη της την ώρα που ο Travis βρίσκεται σε περιοδεία. Πιο συγκεκριμένα η πηγή είπε:

«Η Kylie είναι απελπισμένη να μάθει τι γίνεται με τον Travis όσο συνεχίζει την περιοδεία. Δυσκολεύεται με θέματα εμπιστοσύνης, οπότε έχει ζητήσει τη βοήθεια μερικών έμπιστων εργαζόμενων του tour για να προσέχουν τον άντρα της. Αυτή ήταν ιδέα της Khloe, το έκανε πρώτα με φίλους που δούλευαν για την ομάδα του Tristan και που θα της έδιναν αναφορά όσο ήταν στον δρόμο και δούλευε»

Η ίδια πηγή, όμως, αναφέρει κι ότι η Kylie δεν αισθάνεται καλά που τον κατασκοπεύει αλλά στην παρούσα φάση δε νιώθει καλά και το βρίσκει σαν μόνη λύση για να ηρεμεί.

Διάβασε επίσης: Oops! Ο πρώην της Kylie Jenner λέει τη γνώμη του για τον νυν της

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved