Δε θα πιστέψεις τι έκανε η Kylie Jenner και βρήκε αποδείξεις για την απιστία του αγοριού της

Ναι, είναι κάτι τραβηγμένο

Θυμάσαι που σου είπαμε την Παρασκευή για τον τσακωμό της Kylie Jenner με το αγόρι της, Travis Scott; Η Kylie τον κατηγόρησε για απιστία κι εκείνος, όπως φαίνεται, ακύρωσε την προγραμματισμένη του συναυλία για να πείσει τη μητέρα της κόρης του ότι όλο αυτό είναι μία παρεξήγηση, αρνούμενος κατηγορηματικά ότι συνέβη.

Οι πρώτες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν ήθελαν τη διάσημη σταρ να βασίζεται σε αποδείξεις για την απιστία και φαίνεται κάτι τέτοιο να ισχύει. Πηγή είπε στη Hollywood Life ότι η Kylie έψαξε το κινητό του Travis και γι’ αυτό έγινε ο τσακωμός.

«Η Kylie πέρασε μία δύσκολη εβδομάδα. Είναι ακόμα συντετριμμένη σχετικά με τη Jordyn και είχε έναν καβγά με τον Travis, αφότου έψαξε το κινητό του και είδε κάτι που δεν της άρεσε»

Ειδικά μετά το σκάνδαλο και το σοκ που πέρασε με τη Jordyn που πρόδωσε τη φιλία της που παραδέχτηκε ότι βρέθηκε σε ερωτικές περιπτύξεις με τον σύντροφο της αδερφής της, Khloe, ποιος να την αδικήσει που της έχουν δημιουργηθεί θέματα εμπιστοσύνης;

Πάντως, μία άλλη πηγή που βρίσκεται κοντά στο ζευγάρι αναφέρει ότι ο Travis συνεχίζει και τα αρνείται όλα, ενώ η Kylie, γνωρίζοντας και η ίδια πόσο εύκολα μπορεί να γίνει κάποια παρεξήγηση όταν είσαι στα φώτα της δημοσιότητας, προσπαθεί να δει καθαρά την κατάσταση και να σκεφτεί τα πάντα.

Διάβασε επίσης: Η αποκάλυψη της Kylie Jenner για τις πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπό της

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved