Το πιο διάσημο ξανθό μοντέλο βρέθηκε στην Ελλάδα και την ερωτεύτηκε

Μετά την Bella Hadid, ένας άλλος «άγγελος» που έχει αφήσει ιστορία στη Victoria's Secret

Είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα του κόσμου, με καριέρα που κάθε νέο κορίτσι που ξεκινάει το modeling θα ήθελε να έχει. Το 2005 κέρδισε τον τίτλο του «Μοντέλου της Χρονιάς» από τους αναγνώστες της Vogue, ενώ το 2008 κυκλοφόρησαν τα νέα ότι επρόκειτο να γίνει το νέο μοντέλο της Victoria’s Secret. Έκτοτε, έχει γίνει brand ambassador για μερικές από τις κορυφαίες εταιρίες του πλανήτη, όπως η L'Oréal Paris, με την οποία μετράει συνεργασία πάνω από 10 ετών.

Ο λόγος για την αγαπημένη Doutzen Kroes.

Μετά την επίσκεψη της Bella Hadid στη χώρα μας, το διάσημο μοντέλο από την Ολλανδία βρέθηκε στην Ελλάδα λόγω της συνεργασίας της με γνωστό brand καλλυντικών και όλα δείχνουν ότι λάτρεψε το κάθε λεπτό. Κατά την παραμονή της εδώ, ανέβασε μία σειρά από stories -φωτογραφίες και βίντεο- από τις βόλτες της στην Αθήνα, από την προετοιμασία για τη φωτογράφισή της, και ουσιαστικά από οτιδήποτε άλλο έκανε στη χώρα μας.

Να σου θυμίσουμε ότι η Doutzen, πέρα από την καριέρα της σαν μοντέλο, είναι και μία ακτιβίστρια κι ανάμεσα στους οργανισμούς που υποστηρίζει βρίσκεται το «Wildlife Conservation» και το «World Wildlife Fund» («WWF»), που ασχολούνται με την προστασία του περιβάλλοντος.

Δες τα βίντεο - stories και τις φωτογραφίες που ακολουθούν από την εμπειρία του μοντέλου στην Ελλάδα.





Διάβασε επίσης: To κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι πρώην μοντέλο και σύζυγος διάσημου τραγουδιστή!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved