Δε θα πιστέψεις ποια τραγουδίστρια είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας

Η αλλαγή της είναι πραγματικά τεράστια

Σήμερα, είναι μία από τις πιο διάσημες σταρ του πλανήτη, την οποία εκατομμύρια ανθρώπων σε όλον τον κόσμο θαυμάζουν κι αγαπούν για το ταλέντο της στο τραγούδι και στο performing. Ένας άλλος λόγος που πολλές φορές βρίσκεται στο επίκεντρο των νέων της showbiz είναι το γεγονός ότι πρόκειται για μία πολύ όμορφη και λαμπερή παρουσία, με αψεγάδιαστο δέρμα κι εξαιρετικές επιλογές στο κομμάτι της μόδας και της ομορφιάς. Αναφερόμαστε σε όχι άλλη από την Ariana Grande.

Η όμορφη τραγουδίστρια, όμως, δεν είχε πάντα αυτό το παρουσιαστικό. Όταν ήταν ακόμα 16 χρονών (2009), δηλαδή έναν χρόνο μετά το ντεμπούτο της ως ηθοποιός στο Θέατρο Broadway, η εμφάνιση της Ariana περιλάμβανε κοντά μαλλιά κόκκινου χρώματος, φανερά πιο λευκή επιδερμίδα και μακιγιάζ που δεν παραπέμπει καθόλου σε αυτά που την έχουμε συνηθίσει σήμερα (χωρίς το χαρακτηριστικό της -πλέον- cat eye).

Να σου θυμίσουμε, μάλιστα, ότι η διάσημη σταρ έγινε γνωστή μέσα από τη νεανική σειρά «Victorious» του Nickelodeon, όπου υποδύθηκε την Cat Valentine, έναν από τους επτά βασικούς χαρακτήρες.

Δες τις φωτογραφίες από την Ariana στα 16 της χρόνια στη gallery που ακολουθεί και δες στο βίντεο πόσο αγνώριστη είναι σε ηλικία μόλις 8 ετών.



Διάβασε επίσης: Η γενναία απόφαση της Ariana Grande μετά το σοβαρό γεγονός που τη στιγμάτισε



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved