Έξαλλη η Kylie με την πρώην κολλητή της Jordyn Woods: Την «έπεσε» και στο αγόρι της;

Το θέμα ξεφεύγει αρκετά σιγά σιγά

Η όλη ιστορία με την κολλητή της Kylie Jenner, Jordyn Woods, και τον σύντροφο της Khloe Kardashian, Tristan Thompson, έχει κάνει τον γύρο του κόσμου, με τους περισσότερους να μην μπορούν να πιστέψουν ότι συνέβη. Όχι γιατί ο Tristan δεν είχε δώσει κάποιο δείγμα στο παρελθόν -αφού ξέρουμε ότι είχε πιαστεί «επ’ αυτοφώρω» με νεαρή γυναίκα λίγο πριν γεννήσει η Khloe- αλλά γιατί το να απατήσει τη σύντροφό του με την κολλητή της αδερφής της παραπάει.

Μετά τα διάφορα γεγονότα, λοιπόν, η Kylie ένιωσε την ανάγκη να συζητήσει με τον Travis και να τον ρωτήσει αν η Jordyn φέρθηκε με ανάρμοστο τρόπο και στον ίδιο, όπως αναφέρει μία πηγή στη Hollywood Life. Εκείνος της απάντησε ότι αυτό δε συνέβη ποτέ κι ότι στην περίπτωση που συνέβαινε θα της το έλεγε κατευθείαν.

Όσο για το αν η Kylie σκέφτεται να συγχωρήσει την κολλητή της για το συμβάν με τον Tristan, η ίδια πηγή αναφέρει:

«Ενώ η Kylie θέλει να συγχωρήσει τη Jordyn, δεν μπορεί να μη νιώθει ανόητη που την εμπιστεύτηκε. Η Kylie ανατρέχει στο παρελθόν και σκέφτεται όλες τις αλληλεπιδράσεις της Jordyn με τον Tyga, επίσης. Δεν μπορεί να πιστέψει όλα όσα συνέβησαν και εύχεται όλο αυτό να είναι ένα μεγάλο λάθος γιατί της λείπει η κολλητή της»



Διάβασε επίσης: Ποια είναι επιτέλους η Jordyn Woods, η κολλητή της Kylie Jenner;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved