Η γενναία απόφαση της Ariana Grande μετά το σοβαρό γεγονός που τη στιγμάτισε

Η χαρά του κοινού της δεν περιγράφεται

H Ariana Grande έχει πολύ ιδιαίτερη σχέση με τους θαυμαστές της και δε χάνει ευκαιρία να τους δείχνει πόσο εκτιμά την αγάπη που της δείχνουν. Αυτοί είναι, άλλωστε, η αιτία που η διάσημη σταρ, για πρώτη φορά μετά τους Beatles και πρώτη φορά για solo καλλιτέχνη, κατέκτησε τις τρεις πρώτες θέσεις του Billboard Hot 100 με τα νέα της τραγούδια.

Πριν δύο χρόνια, όμως, συνέβη κάτι που θα παραμείνει χαραγμένο στη μνήμη της τραγουδίστριας αλλά και του κόσμου. Στις 22 Μαΐου του 2017, αφού τελείωσε η συναυλία της στο Manchester Arena κι ενώ ο κόσμος έφευγε, ένας δράστης πυροδότησε εκρηκτικό μηχανισμό που περιείχε μεταλλικά κομμάτια, που είχε σαν αποτέλεσμα να σκοτωθούν 23 άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι 116.

Όταν η Ariana έμαθε τι συνέβη, έκλαιγε για μέρες, ενώ ο manager της, Scooter Braun, αποκάλυψε στο Big Questions με τον Carl Fussman:

«Αυτό που πάντα θα θυμάμαι είναι ότι έλεγε ‘Αν δεν κάνω κάτι, δεν είμαι αυτή που λέω ότι είμαι για αυτούς τους ανθρώπους’»

Κατάφερε, λοιπόν, και συγκέντρωσε 18.5 εκατομμύρια λίρες, ενώ η κάθε οικογένεια των 22 θυμάτων έλαβε από 260.000 λίρες σαν βοήθεια.

Τώρα, δύο χρόνια μετά την τραγωδία, η Ariana ανακοίνωσε ότι φέτος θα επιστρέψει στη Manchester Arena για να κάνει συναυλία, διαβεβαιώνοντας ότι τα μέτρα ασφαλείας που θα πάρει θα είναι πολύ αυστηρά. Πιο συγκεκριμένα έγραψε σε ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram:

«Θα στείλουμε σύντομα emails ενθαρρύνοντάς σας να παραγγείλετε μία διάφανη τσάντα για να φέρετε τα πράγματά σας στους χώρους, καθώς η ασφάλεια θα είναι πολύ ακριβής και ομαλή αλλά πολύ αυστηρή»

Δες το συγκινητικό βίντεο από τη φιλανθρωπική συναυλία «One Love Manchester» που έκανε η τραγουδίστρια δύο εβδομάδες μετά την τρομοκρατική επίθεση.



Διάβασε επίσης: Η αποκάλυψη της Ariana Grande για την προσωπική της ζωή θα σε σοκάρει



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved