Αυτός είναι ο λόγος που η Jordyn Woods «βγήκε» με τον Tristan Thompson

Απίστευτο και όμως αληθινό

Όπως ήδη θα έχεις πληροφορηθεί την προηγούμενη εβδομάδα η Khloe Kardashian και ο Tristan Thompson χώρισαν οριστικά έπειτα από την απιστία του μπασκετμπολίστα με την κολλητή της αδερφής της Jordyn Woods. Ναι, μπορεί να σου φαίνεται απίστευτο είναι όμως πέρα για πέρα αληθινό.

Και μπορεί η οικογένεια Kardashian/Jenner ακόμη να προσπαθεί να χωνέψει αυτό που συνέβη (για τον Tristan δεν ήταν και τόσο σημαντικό), υπάρχουν ακόμη ερωτήσεις που αιωρούνται σχετικά με αυτήν την κίνηση της Jordyn. Και η σημαντικότερη από όλες; Γιατί συνέβη αυτό;

Μία πηγή ανέφερε στο Us Weekly πως μέρος της αιτίας που η Jordyn έκανε ό,τι έκανε με τον Tristan ήταν ανασφαλής και πάντα ήταν γνωστή ως η κολλητή της Kylie Jenner. Επομένως όταν ο Tristan, όταν άρχισε να της δίνει σημασία γι’ αυτό που ήταν μόνη της και όχι ως κολλητή της Kylie δεν ήξερε πώς να το χειριστεί κι έτσι κάπως υπέκυψε.

Επιπλέον οι πηγές αναφέρουν πως όλο αυτό το θέμα με τη Jordyn και τον Tristan δεν έχει γίνει σκόπιμα για το show της οικογένειας KUWTK και είναι πέρα για πέρα αληθινό. Επιπλέον οι δύο άπιστοι είχαν συμφωνήσει πως θα πουν ψέματα για τη μεταξύ τους σύνδεση αν τους πιάσουν στα πράσα και δεν θα το επιβεβαιώσουν.

Μα πραγματικά τώρα, τι σκεφτόντουσαν;



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved