Η σοκαριστική αποκάλυψη του Daniel Radcliffe για τις δύσκολες στιγμές λόγω του Harry Potter

Η επιτυχία των ταινιών ήρθε με μεγάλη πίεση για τον πρωταγωνιστή

Η σοκαριστική αποκάλυψη του Daniel Radcliffe για τις δύσκολες στιγμές λόγω του Harry Potter

Ο Daniel Radcliffe είναι ένας από τους ηθοποιούς που ταυτίστηκαν περισσότερο με έναν συγκεκριμένο χαρακτήρα που υποδύθηκαν και πώς να γίνει διαφορετικά όταν τις ταινίες του Harry Potter ακολούθησε τεράστια επιτυχία, με πάνω από 7 δισεκατομμύρια κέρδη. Τα επτά βιβλία της ιστορίας πούλησαν πάνω από 450 εκατομμύρια αντίγραφα παγκοσμίως, ενώ μεταφράστηκαν σε 67 γλώσσες.

Το μέγεθος της δόξας και η πίεση που ήρθε μαζί με αυτήν φαίνεται να ήταν μεγάλο βάρος για τον τότε πολύ νεαρό σε ηλικία πρωταγωνιστή Daniel, οποίος έκανε μία σοκαριστική αποκάλυψη κατά τη διάρκεια μίας συνέντευξής τους στην εκπομπή Off Camera with Sam Jones.

«Υπάρχει κάτι με το οποίο πραγματικά πάλεψα, ειδικά στο τέλος των εφηβικών μου χρόνων, όταν πήγαινα σε μέρη για πρώτη φορά που ένιωθες -και πάλι, θα μπορούσε να είναι σε μεγάλο μέρος στο μυαλό μου- ότι σε παρακολουθούν όταν έμπαινες σε μπαρ, όταν έμπαινες σε pub. Στην περίπτωσή μου, ο πιο γρήγορος τρόπος να ξεχάσεις ότι σε παρακολουθούν ήταν να μεθάω πολύ. Μετά, όταν μεθάς πολύ, αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι ‘Α, οι άνθρωποι με παρακολουθούν περισσότερο τώρα επειδή μεθάω πολύ, οπότε πρέπει μάλλον να πιω περισσότερο για να το αγνοώ περισσότερο. Μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία σου»

Δες τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί.

Διάβασε επίσης: Απίστευτο! Οι δύο συμπρωταγωνιστές του Harry Potter έγιναν ζευγάρι;