Η Λάουρα Νάργες πήρε το μεταπτυχιακό της κι η φωτογραφία της μας εμπνέει

Μα πόσο χαρούμενη και περήφανη νιώθει η Λάουρα

Η Λάουρα Νάργες είναι μία παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός που αγαπάμε να βλέπουμε και να ακούμε νέα για αυτή. Αυτήν η περίοδος φαίνεται να είναι μία από τις καλύτερες της ζωής της, αφού -τουλάχιστον στον επαγγελματικό τομέα- τα πράγματα πάνε πολύ καλά. Από τη μία, πέρσι πήρε το πτυχίο της στο Marketing και, από την άλλη, φέτος βρίσκεται στην εκπομπή «Survivor Panorama» μαζί με την Μπάγια Αντωνοπούλου.

Στη λίστα με τα κατορθώματά της προστέθηκε κι ένα μεταπτυχιακό στο Marketing Management, για το οποίο είναι πολύ περήφανη κι ανέβασε σχετική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Τώρα πια έχω και μεταπτυχιακό στα χέρια μου και νιώθω τόσο χαρούμενη και υπερήφανη για τον εαυτό μου. Μελέτησα, δημιούργησα, ξενύχτησα, ενώ παράλληλα δούλευα και έβρισκα χρόνο για τους αγαπημένους μου ανθρώπους. Μη με ρωτάτε πώς!»

Για να μην υπάρξουν, μάλιστα, κακεντρεχή σχόλια περί ιδιωτικών κολλεγίων, όπως με το πτυχίο της, έσπευσε να συμπληρώσει:

«Και για να προλάβω τα όποια κακόβουλα σχόλια ιδιωτικών κολλεγίων, γιατί αυτά έβλεπα κάτω από την περσινή μου ανάρτηση του bachelor μου και με προβλημάτισαν, καλό είναι να μην κρίνετε, βρε παιδιά, ιδίως αν δεν ξέρετε τη διαδρομή του καθενός. Ας μην κάνουμε διακρίσεις ακόμα και στην εκπαίδευση. Το λέω με πολλή αγάπη. Διότι στο κάτω κάτω την ίδια βιβλιογραφία διαβάζουμε και τον ίδιο στόχο μοιραζόμαστε: να γινόμαστε καλύτεροι και να κάνουμε αυτό που γουστάρουμε! Knowledge is power!»

https://www.instagram.com/p/BuCHieQoChc/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Δες τη φωτογραφία στη gallery που ακολουθεί.

Διάβασε επίσης: Το flashback της Λάουρα Νάργες και το όλο νόημα μήνυμα για τη συμμετοχή στο Survivor

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved