Η αποκάλυψη της Kylie Jenner για τις πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπό της

Η Kylie λέει τι έχει συμβεί

Η διαφορά της Kylie Jenner από όταν ήταν σε πιο μικρή ηλικία μέχρι σήμερα είναι χωρίς αμφιβολία τεράστια. Πολλές φορές το θέμα των πλαστικών της και το αν τελικά έχει κάνει έχει βρεθεί στο αντικείμενο συζητήσεων, καθώς κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι όλη η αλλαγή οφείλεται απλά στο γεγονός ότι πέρασαν τα χρόνια και μεγάλωσε.

Η 21χρονη εκατομμυριούχος μίλησε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Paper για το θέμα και έκανε αποκαλύψεις που πολλούς θα τους προβληματίσουν. Πιο συγκεκριμένα, είπε:

«Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι μπήκα κάτω από το (χειρουργικό) νυστέρι και ανακατασκεύασα όλο μου το πρόσωπο, κάτι που είναι εντελώς λάθος»

Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι αρνείται αυτά που όντως έχει «πειράξει» και αναφέρει ότι αν και δεν έχει κάνει πλαστική, τα fillers ήταν κάτι που πραγματικά συνέβη.

«(Οι άνθρωποι) δεν καταλαβαίνουν τι μπορεί να κάνουν τα καλά μαλλιά και make up, και τα fillers. Υπάρχουν fillers. Δεν το αρνούμαι αυτό»

Δεν παράλειψε ακόμη να σχολιάσει τη σχέση της με τον Travis Scott, λέγοντας ότι -μέχρι στιγμής- δεν έχει γίνει κάποιος γάμος ή αρραβώνας. Οπότε, είτε οι υπαινιγμοί που μας κάνει τόσο καιρό για το αντίθετο είναι ψεύτικοι, είτε δεν ήθελε να αποκαλύψει με αυτόν τον τρόπο το ο,τι πιθανώς έχει συμβεί σχετικά με το θέμα.



Διάβασε επίσης: Το «τρελό» δώρο που έκανε ο Travis Scott στην κόρη του

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved