O Shawn Mendes στην πιο σέξι φωτογράφιση του μέχρι σήμερα

Οι θαυμάστριές του βρίσκονται σε σοκ

Ήδη από τον καιρό που ανέβαζε βίντεο με covers διάσημων τραγουδιών στο Vine, ο Shawn Mendes κατάφερε να μπει στις καρδιές του κόσμου και ειδικά στων εκατομμυρίων θαυμαστριών του σε όλον τον πλανήτη. Μεγάλες του επιτυχίες, όπως το «Imagination», το «Honest», το «No Promises» και το «Strings» τον καθιέρωσαν σαν έναν από τους πολλά υποσχόμενους νέους καλλιτέχνες της γενιάς του κι η ζήτηση και το fanbase του έχουν αυξηθεί κατακόρυφα.

Πέρα από το μεγάλο του ταλέντο στο κομμάτι του τραγουδιού, ο 20χρονος σταρ είναι διάσημος για το γοητευτικό του παρουσιαστικό και η πρόσφατη φωτογράφισή του προξένησε φρενίτιδα στις θαυμάστριές του. Ο Shawn, λοιπόν, πόζαρε για την καμπάνια του Calvin Klein, φορώντας τα διάσημα εσώρουχα του brand και μέσα σε 72 ώρες οι φωτογραφίες του συγκέντρωσαν πάνω από 7 εκατομμύρια likes.

Στη φωτογράφιση τον βλέπουμε, από τη μία, να κάθεται χαλαρός με τα boxers σε μία πολυθρόνα δίπλα από την κιθάρα του και, από την άλλη, να γέρνει στον πάγκο της κουζίνας. Οι followers του, με το που είδαν το θέαμα, δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους κι άρχισαν να έρχονται τα σχόλια βροχή.

«Ω, Θεέ μου»

«Γιατί δεν μπορώ να κάνω like δύο φορές;»

«Νομίζω ότι τώρα είμαι έτοιμη να πεθάνω, ξέροντας ότι πέθανα ευτυχισμένη γυναίκα»

Δες τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί.

Διάβασε επίσης: Αυτό είναι το νέο κρυφό ταλέντο του Shawn Mendes

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved