O Liam Hemsworth παραλίγο να μην παντρευτεί τη Miley Cyrus κι ο λόγος θα σε αφήσει άφωνη

Απίστευτο κι όμως αληθινό

Ο Liam Hemsworth και η Miley Cyrus είναι πλέον παντρεμένοι από το σαββατοκύριακο πριν τα Χριστούγεννα του 2018 και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η Miley στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνουν έναν πραγματικά υπέροχο γάμο, με πολύ ευτυχία και παρέα με τα δικά τους πρόσωπα. Η ένωση, όμως, αυτού του υπέροχου ζευγαριού παραλίγο να μη γίνει ποτέ κι ο ίδιος ο Liam αποκαλύπτει τον λόγο.

Το ερωτευμένο ζευγάρι, όπως θυμάσαι, γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας «The Last Song», όμως οι παραγωγοί της ταινίας αρχικά είχαν επιλέξει έναν άλλον ηθοποιό για συμπρωταγωνιστή της Miley.

«Αυτή ήταν η πρώτη δουλειά που πήρα (στις Ηνωμένες Πολιτείες), και ήταν κυριολεκτικά στο τέλος της τριμηνιαίας μου Visa. Πήραν ένα άλλο παιδί στο cast και δε λειτούργησε για εκείνος. Με παίρνει τηλέφωνο ο ατζέντης μου, ψιθυρίζοντας, και μου λέει ‘Πρέπει να πας στην Disney τώρα. Δε λειτουργεί με το άλλο παιδί. Πρέπει να πας μέσα και να ξαναδιαβάσεις με τη Miley.’ Μπαίνω μέσα κι όλοι αρχίζουν να χειροκροτούν και να λένε ‘Έπρεπε να είχαμε επιλέξει εσένα πρώτα’», λέει ο Liam σε συνέντευξή του στην εκπομπή TODAY.

Κάπως έτσι, λοιπόν, 10 χρόνια μετά, είναι παντρεμένοι και χαίρονται τον έρωτά τους. Πόσο γραφτό να γίνει, επιτέλους;

Διάβασε επίσης: Η Miley Cyrus με το πιο αποκαλυπτικό φόρεμα στην πρεμιέρα του συζύγου της: Όμως εκείνος απουσίαζε!



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved