Εσύ πόσα ξέρεις για τον διάσημο Youtuber PewDiePie

65 εκατομμύρια followers στο Youtube

65 εκατομμύρια followers στο Youtube

Τι μπορείς να μάθεις από τον πιο διάσημο youtuber αυτή τη στιγμή με 65 εκατομμύρια subscribers σε ηλικία μόλις 29 ετών; Έλα να μάθουμε τα πάντα για τον PewDiePie, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Felix Arvid Ulf Kjellberg.

Ο Pew, Σκορπιός στο ζώδιο γεννήθηκε στις 24 Οκτωβρίου 1989 και ξεκίνησε το Youtube για πλάκα και είναι πια ο πιο δημοφιλής στο Youtube με 20 δις εκατομμύρια προβολές των βίντεό του συνολικά.



Ο Pewdie έχει σουηδική καταγωγή αλλά μετακόμισε πρώτα στην Ιταλία και αργότερα στη Βρετανία για χάρη της αγαπημένης του Marzia Bisognin ή CutiePieMarzia. Το ζευγάρι κάνει ταξίδια μαζί, μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα στη Βρετανία, την Ιταλία και τη Σουηδία και μαγειρεύει παρέα, ειδικά στα βίντεο στο κανάλι της Marzia στο Youtube.



Ο νεαρός ξανθούλης Σουηδός ξεκίνησε το κανάλι του στο Youtube το 2011 όπου απλά έπαιζε παιχνίδια και μοιραζόταν την εμπειρία του με τα φιλαράκια του που τον ακολουθούσαν.

Το 2014, ο Pewdie ξεκίνησε να φτιάχνει βίντεο με παιχνίδια δράσης που τον ενδιέφεραν και το 2017 είχε φτάσει να ποστάρει 3.500 βίντεο, εκ των οποίων τα 400 ήταν ιδιωτικά.

Αρχικά, ο Σουηδός είχε κανάλι με τίτλο Pewdie, τον κωδικό του οποίου ξέχασε και έτσι δημιούργησε το “PewDiePie” το 2010.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved