Selena Gomez και Ariana Grande: Δεν φαντάζεσαι πόσα εκατομμύρια followers έχασαν στο Instagram

Αυτό που έπαθαν μπορεί να επηρεάσει ακόμη και τον δικό σου λογαριασμό

Πιο παλιά, το να χάσεις έτσι απλά followers από τον λογαριασμό σου στο Instagram δεν ήταν κάτι που έβλεπες καθημερινά. Εδώ και κάποιον καιρό, όμως, οι χρήστες άρχισαν να παρατηρούν ξαφνικές απώλειες ακολούθων που μπορεί να ήταν από εκατοντάδες μέχρι και εκατομμύρια, στην περίπτωση που το κοινό τους ήταν τόσο μεγάλο. Αυτό το φαινόμενο φαίνεται να μην αφήνει «αλώβητους» τους celebrities που παρατηρούν τους followers τους να μειώνονται μέχρι και κατά εκατομμύρια.

Λογαριασμοί χρηστών παρατήρησαν και δημοσίευσαν ότι ο λογαριασμός της Ariana Grande και της Selena Gomez έχουν χάσει, αυτήν τη στιγμή, 3 και 2 εκατομμύρια followers αντίστοιχα.

Αυτό δεν συμβαίνει γιατί αποφάσισαν τόσοι άνθρωποι ότι δε θέλουν πια να μαθαίνουν τα νέα τους ή ότι πλέον δεν τους αρέσουν. Χωρίς να έχουμε ακόμα επίσημη ανακοίνωση από το ίδιο το Instagram, φαίνεται ότι η εταιρεία διέγραψε λογαριασμούς χρηστών που ήταν ανενεργοί, spam ή bot.

Σε ανάρτηση στο blog τους τον Νοέμβριο του 2018, είχαν γράψει ότι θα αποσταλούν προειδοποιητικά μηνύματα σε χρήστες με «ύποπτη» δραστηριότητα και, αν εκείνοι επικυρώσουν τους λογαριασμούς τους, θα πάψουν να θεωρούνται ως «μη αυθεντικοί».

Παρόλο που φαίνεται πολύ λογική σαν σκέψη η διαγραφή των προφίλ που δεν έχουν δραστηριότητα, πολλοί επαγγελματίες και influencers δε θα χαρούν καθόλου με αυτήν την πρωτοβουλία. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να περιμένουμε τι έχει να πει το Instagram για το πώς θα προχωρήσει στη συνέχεια.

Διάβασε επίσης: Εντοπίσαμε το μπικίνι της Selena Gomez και δεν θέλεις να μάθεις πόσο κοστίζει



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved