Η εκδικητική κίνηση που έκανε ο Pete Davidson στην Ariana Grande

Δε θα πιστέψεις τι σκέφτηκε να κάνει

Η εκδικητική κίνηση που έκανε ο Pete Davidson στην Ariana Grande

Ο έρωτας της Ariana Grande και του Pete Davidson ήταν ένα από τα πράγματα που οι fans λάτρευαν να παρακολουθούν κι όλοι πίστευαν ότι έχουν ακόμα πολλά να δουν από το όμορφο ζεύγος. Η είδηση του χωρισμού τους τον Οκτώβριο του 2018 ήρθε για να σοκάρει τους πάντες που δεν καταλάβαιναν πώς από εκεί που είχαν αρραβωνιαστεί ξαφνικά ήρθαν οι τίτλοι του τέλους.

Όσο ήταν μαζί, ο Pete έκανε διάφορα τατουάζ που ήταν αφιερωμένα στην Ariana, όπως η μάσκα με το κουνελάκι κάτω από το αυτί του (εμπνευσμένο από την αντίστοιχη εμφάνιση της Ariana) και, μετά τον χωρισμό τους, άρχισε σταδιακά να τα σβήνει και να τα καλύπτει.

Ο tattoo artist Jon Mesa που εδρεύει στη Νέα Υόρκη, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με την πλάτη του Pete Davidson και τα τατουάζ που την έχουν «ντύσει». Εκεί είναι που εντοπίσαμε ότι ένα από τα τατουάζ που έκανε λόγω της σχέσης του με την Ari, αυτό που είχε πίσω από τον λαιμό του κι έγραφε «mille tendresse» («χίλιες τρυφερότητες»), πλέον δεν υπήρχε. Στη θέση του έγραψε τη λέξη «cursed» («καταραμένος-η») κι εμείς δεν μπορούμε παρά να αναρωτηθούμε:

Σε ποιόν αναφέρεται; Εννοεί ότι ο ίδιος είναι καταραμένος στην αγάπη και στις σχέσεις του; Μήπως υπονοεί ότι η Ariana τον καταράστηκε;

Δες τη φωτογραφία που ακολουθεί και θα καταλάβεις.

Διάβασε επίσης: Πασίγνωστος ηθοποιός ευθύνεται για τον χωρισμό του Pete Davidson από την Ariana Grande