GirlBoss Move! Η Ariana Grande δείχνει στους υπεύθυνους των Grammy τι έχασαν

Γιατί η Ariana είναι badass και το φωνάζει

Μπορεί τα Βραβεία Grammy να έγιναν εχθές με τους λαμπερούς καλεσμένους να φτάνουν ο ένας μετά τον άλλον, αυτό που έλειπε, όμως, κι αποτέλεσε τη μεγαλύτερη έλλειψη ήταν το γεγονός ότι η αγαπημένη Ariana Grande δεν ήταν εκεί και μας στέρησε από την καθιερωμένη εκρηκτική της εμφάνιση. Αν θυμάσαι, αυτό συνέβη γιατί οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης ήθελαν να επιλέξουν το τι ακριβώς θα τραγουδήσει, με αποτέλεσμα εκείνη να θεωρήσει ότι δεν τη σέβονται και να αποσύρει τη συμμετοχή της.

Κάπως έτσι φτάσαμε σήμερα να μην έχουμε να συζητήσουμε για το show που θα είχε δώσει όπως κάθε χρονιά. Η Ariana, βέβαια, δε θα μπορούσε να είχε αφήσει έτσι ούτε τους fans της ούτε και τη διοργάνωση που είχε την εντύπωση ότι θα έκανε ο,τι ήθελε με την ερμηνεία της. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η σταρ δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες φοράει το φόρεμα που προοριζόταν για τα Βραβεία Grammy, ένα custom Zac Posen, και της πήγαινε τόσο πολύ, που έμοιαζε, μάλιστα, με μία σύγχρονη Σταχτοπούτα.

Το caption έλεγε «Όταν ο @zacposen σου φτιάχνει μία custom τουαλέτα, δεν έχει σημασία αν τραγουδάς σε αυτήν ή όχι… Σ’ ευχαριστώ»

Δες τις φωτογραφίες που ακολουθούν και νιώσε ελεύθερη να τρελαθείς.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved