Πασίγνωστος rapper προσπαθεί να σώσει τον 21 Savage από την απέλαση

Ο νεαρός καλλιτέχνης φαίνεται να έχει έναν πολύ ισχυρό προστάτη

Τα νέα για τη σύλληψη του rapper 21 Savage (πραγματικό όνομα Sha Yaa Bin Abraham-Joseph), την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, εμφανίστηκαν από το πουθενά και σόκαραν τους fans του και πολλούς celebrities, που έσπευσαν να αντιδράσουν και να εκφράσουν τη δική τους άποψη πάνω στο θέμα. Οι κατηγορίες και οι ισχυρισμοί γύρω από αυτό τον θέλουν να έχει γεννηθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο και να μένει στην Αμερική από το 2005 χωρίς να έχει τα απαραίτητα έγγραφα που χρειάζονται. Αυτήν τη στιγμή είναι υπό κράτηση στο ICE (Immigration and Customs Enforcement) και απειλείται με απέλαση.

Ενώ πολλοί τοποθετήθηκαν για αυτό το συμβάν, ο rapper κι επιχειρηματίας Jay-Z φαίνεται να προσέλαβε έναν κορυφαίο δικηγόρο για να βοηθήσει στην περίπτωση του 21 Savage, ώστε να παραμείνει στην Αμερική και να αποφύγει την απέλαση.

Ο δικηγόρος που προσέλαβε, Alex Spiro, είπε χαρακτηριστικά στο TMZ:

«Δεν πρόκειται να σταματήσουμε μέχρι να αφεθεί ελεύθερος […] Αυτό που έχουμε εδώ είναι κάποιον που έχει καθίσει περισσότερο από όσο ορίζει η Visa με μία αίτηση που εκκρεμεί για 4 χρόνια – όχι έναν καταδικασμένο εγκληματία που χρειάζεται να είναι υπό κράτηση και να απελαθεί»

Κάποιοι, μάλιστα, ισχυρίζονται ότι δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι τη σύλληψή του έκανε το ICE μετά την κυκλοφορία τραγουδιών του rapper που καταφέρονται εναντίον των αξιωματούχων της μετανάστευσης.



Διάβασε επίσης: Travis Scott:Το αγόρι της Kylie Jenner έβαλε φωτιά στο Super Bowl κι η κόρη του αντέδρασε κάπως έτσι



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved