Μείναμε άφωνοι! Ο Justin Bieber αποκάλυψε κάτι σοκαριστικό για τη σεξουαλική του ζωή

Οι fans του δυσκολεύονται πολύ να το πιστέψουν

Είχες καιρό να ακούσεις λεπτομέρειες για τη σχέση του Justin Bieber και της Hailey Baldwin από το στόμα των ίδιων και, τις τελευταίες ημέρες, μία η Hailey στην εκπομπή του James Corden είπε για τη μεγαλύτερη αλλαγή που βίωσε στο γάμο τους, μία τώρα ο Justin έρχεται να κάνει μία αποκάλυψη που κανείς δεν μπορεί να πιστέψει.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο τεύχος Μαρτίου της Vogue, το οποίο συνοδεύτηκε από ένα εξώφυλλο με το ζευγάρι, ο Justin δήλωσε ότι δεν είχε ενεργή σεξουαλική πριν τον γάμο του με τη Hailey για έναν χρόνο κι ότι η αποχή του ζευγαριού από το σεξ είναι μία από τις καλύτερες αποφάσεις που θα μπορούσαν να είχαν πάρει.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Ο Θεός δε μας ζητά να μην κάνουμε σεξ για εκείνος γιατί θέλει κανόνες και τέτοια πράγματα. Είναι σα να λέει, προσπαθώ να σας προστατεύσω από τον πόνο»

«Πιστεύω ότι το σεξ μπορεί να προκαλέσει πολύ πόνο. Μερικές φορές οι άνθρωποι κάνουν σεξ γιατί δε νιώθουν αρκετά καλοί. Γιατί τους λείπει η αυτοεκτίμηση. Οι γυναίκες το κάνουν και οι άντρες το κάνουν»

Στη συνέχεια, σχολίασε ότι το να αφιερώσει τον εαυτό του στο Θεό ήταν κάτι που είχε μεγάλη ανάγκη και τον βοήθησε στα όσα περνούσε.

«Ήθελα να αφιερώσω τον εαυτό μου στο Θεό με αυτόν τον τρόπο γιατί πραγματικά ένιωσα ότι ήταν καλύτερο για την κατάσταση της ψυχής μου. Και πιστεύω ότι ο Θεός με ευλόγησε με την Hailey σαν αποτέλεσμα»

https://www.instagram.com/p/BtlG0GNlNzy/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading
https://www.instagram.com/p/BtlqHhaFhAV/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading
https://www.instagram.com/p/BtlmrFuFTVH/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Διάβασε επίσης: Ο Justin Bieber θα γίνει μπαμπάς πολύ σύντομα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved