Η Ariana είναι μπλεγμένη σε ερωτικό τρίγωνο και μόλις πήρε μια μεγάλη απόφαση

Πολλά και σπαρταριστά νέα για την Ariana Grande

Είναι μπλεγμένη σε ερωτικό τρίγωνο με πασίγνωστο ηθοποιό αγαπημένης teen σειράς, τον οποίο και θέλει να χωρίσει από την κοπέλα του; Τι συμβαίνει και βλέπουμε αυτές τις σκηνές μπροστά μας; Όλοι οι fans τηςAriana Grandeπερίμεναν με κομμένη την ανάσα να φτάσει η 8ηΦεβρουαρίου, κατά την οποία, όπως είχε αποκαλύψει η ίδια, θα γινόταν κάτι πολύ σημαντικό και αυτό έγινε.

Μιλάμε φυσικά για την κυκλοφορία του άλμπουμ της «thank u, next». Αυτό που κανείς δεν περίμενε ήταν ότι την ίδια μέρα η διάσημη σταρ θα μας επιφύλασσε άλλη μία έκπληξη, δηλαδή την κυκλοφορία ενός νέου βίντεο κλιπ, για το τραγούδι «break up with your girlfriend, I’m bored».

H Ariana δείχνει από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα ότι αυτό το βίντεο είναι υπερπαραγωγή, αφού μας δημιουργεί την εντύπωση ότι πρόκειται για κάποια ταινία του Hollywood.

Όπως περίμενες, το τραγούδι και το βίντεο κλιπ που το συνοδεύει, διηγείται την ιστορία ενός ερωτικού τριγώνου, με την ίδια να αποτελεί την πέτρα του σκανδάλου ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, θα δεις ένα πολύ γνώριμο πρόσωπο, τον ηθοποιό του Riverdale, Charles Melton, και την Ariel Yasmine, superstar των social media που έχει εμφανιστεί και στα βίντεο κλιπ άλλων τραγουδιών, όπως του «We Got This» και του «One Drink».

Άραγε αναπαριστά μία πραγματική ιστορία που της συνέβη; Δες το αινιγματικό βίντεο κλιπ που ακολουθεί.



Και δεν φτάνει μόνο αυτό. Πέρα από το βιντεοκλίπ, η Grande πήρε μια κοινή απόφαση με την Taylor Swift. Οι πληροφορίες θέλουν την Ariana να έχει αποσυρθεί από τα βραβεία Grammy λόγω διαφωνιών με τους διοργανωτές.



Διάβασε επίσης: Πασίγνωστος ηθοποιός ευθύνεται για τον χωρισμό του Pete Davidson από την Ariana Grande

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved