Ο σοβαρός λόγος που έκανε την Kendall Jenner να κλαίει για μέρες

Τι την έκανε να κλαίει ασταμάτητα;

Η Kendall Jenner κάνει, αυτήν τη στιγμή, μεγάλη επιτυχία στο χώρο του modeling, περπατώντας για τους μεγαλύτερους οίκους μόδας της βιομηχανίας, όπως Givenchy, Marc Jacobs, Bottega Veneta, Dolce & Gabbana και Balmain. Ακριβώς αυτό το μέγεθος της επιτυχίας είναι που της χάρισε μία θέση ανάμεσα στα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου αλλά κι ανάμεσα στους top 15 celebrities που ακολουθεί ο κόσμος στο Instagram.

Το διάσημο μοντέλο βρέθηκε στο εξώφυλλο του τεύχους Μαρτίου του περιοδικού Allure κι αποκάλυψε ότι υπήρξε κάτι που όχι απλά δεν μπορούσε να την αφήσει αδιάφορη αλλά την έκανε να κλαίει για μέρες ολόκληρες, κι αυτό δεν είναι άλλο από συγκεκριμένα σχόλια του κόσμου προς το πρόσωπό της.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Έχω κλάψει ασταμάτητα για μέρες εξαιτίας των πραγμάτων που έχει πει ο κόσμος σε εμένα, και έπρεπε να γίνω πιο δυνατή μέσα από αυτό. Εννοώ, μη με παρεξηγείτε: Δεν είναι υπεράνθρωπος. Σίγουρα νιώθω, και τα πράγματα που λέει ο κόσμος στο Internet είναι πολύ οδυνηρά. Επίσης πρέπει να ζήσεις τη ζωή σου και να μη δίνεις σημασία σε αυτό. Πιστεύω ότι μπορεί να γίνει πολύ ανθυγιεινό αν ασχολείσαι πολύ με αυτό και του δίνεις σημασία όλη την ώρα. Πιστεύω ότι αυτό είναι που μπορεί να σε κάνει χάλια»

Η Kendall αναφέρθηκε επίσης στις κρίσεις πανικού που πάθαινε, λέγοντας ότι για κάποια περίοδο ήταν τόσο έντονες που ξυπνούσε κατά τη διάρκεια του βραδιού. Πλέον, όμως, βρήκε τον τρόπο να τις καταπολεμήσει κι έχει να της συμβεί τουλάχιστον έναν χρόνο.

Διάβασε επίσης: On Fleek! H Kendall Jenner άλλαξε τα μαλλιά της και είναι άλλος άνθρωπος

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved