Ο Zac Efron παλεύει ημίγυμνος για έναν λόγο που δεν φανταζόμασταν

Τι τους συνέβη;

Ο Zac Efron ετοιμάζεται να έρθει στη μεγάλη οθόνη στην πολυαναμενόμενη ταινία «Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile», ένα θρίλερ που βασίζεται σε έναν serial killer της δεκαετίας του 70. Την προηγούμενη εβδομάδα, εμφανίστηκε στο Sundance Film Festival για την προώθησή της, έχοντας κάνει μία τεράστια αλλαγή στα μαλλιά του που σόκαρε τους fans, που τον είχαν συνηθίσει ως έναν κλασικό μελαχρινό celebrity.

Ο ηθοποιός, πέρα από τους ρόλους του σε μεγάλες Χολιγουντιανές παραγωγές (High School Musical, Baywatch, The Greatest Showman, Hairspray), είναι γνωστός και για το καλλίγραμμο και γυμνασμένο σώμα που διατηρεί όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό το σώμα και η αθλητικότητά του έχουν συμβάλλει στην επιλογή του σε αντίστοιχους ρόλους, όπως αυτός του ναυαγοσώστη.

Αυτήν τη φορά, ο Zac ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες με τον ίδιο και τον αδερφό του να παλεύουν και να περνάνε τέλεια μέσα σε έναν καταρράκτη. Η ανάρτηση έγινε με αφορμή τα γενέθλια του αδερφού του, Dylan Efron, στον οποίο και αφιέρωσε το παρακάτω χιουμοριστικό κείμενο:

«Χρόνια πολλά @dylanefron! Πραγματικά, δε θα μπορούσα ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα να φανταστώ ότι αυτός ο μικρός τρόμος, διάβολος, τέρας, που ήταν ο αδερφός μου, θα γινόταν ο καλύτερος μου φίλος. Είμαι τόσο περήφανη για τον άντρα που είσαι σήμερα. Ας σώσουμε μαζί τον κόσμο -έναν καταρράκτη τη φορά. Σ’ αγαπάω μικρέ αδελφέ!»

Δες τις φωτογραφίες τους στη gallery που ακολουθεί.

Διάβασε επίσης: Άλλος άνθρωπος! Δες την τεράστια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών του Zac Efron

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved