Η Harper Seven Beckham μπήκε και επίσημα στην εφηβεία: Οι ευχές της οικογένειάς της

Και επίσημα έφηβη η κόρη των Victoria και David Beckham. Οι τρυφερές ευχές για την Harper Seven Beckham.

Το μικρότερο παιδί των Beckham, ο βενιαμίν, η Harper Seven έγινε 13 ετών και μπήκε και επίσημα στην εφηβεία.

Η όμορφη κοπέλα, θα απολαύσει ένα ξεχωριστό πάρτι γενεθλίων και με δεδομένο το περσινό Prada πάρτι, περιμένουμε να δούμε τι θα έχει ετοιμάσει η Victoria Bekcham για την κόρη της.

Οι Beckham εύχονται στην κόρη τους:

Με ένα κοινό βίντεο αλλά με ξεχωριστές ευχές, ο David και η Victoria ευχήθηκαν διαδικτυακά χρόνια πολλά στην Harper Seven.

«Χρόνια πολλά για τα 13α γενέθλια στο όμορφο κοριτσάκι μου. Ο μπαμπάς είναι τόσο περήφανος για σένα, έχεις μεγαλώσει και είσαι μια ευγενική, γενναιόδωρη και όμορφη νεαρή κοπέλα με την πιο εκπληκτική καρδιά & το πιο εκπληκτικό χαμόγελο που όλοι αγαπάμε τόσο πολύ, μείνε ο όμορφος άνθρωπος που είσαι. Harper Seven είσαι όλος ο κόσμος μου, έγραψε ο David.

https://www.instagram.com/reel/C9O8X-yg74z/

«Χρόνια πολλά στην καλύτερή μου φίλη. Είσαι γλυκιά και ευγενική και το χαμόγελό σου ζεσταίνει τις καρδιές μας κάθε μέρα. Είσαι πραγματικά τα πάντα μας Harper Seven και είμαστε τόσο περήφανοι για την χαρούμενη, όμορφη, ταλαντούχα κοπέλα που γίνεσαι. Σε αγαπάμε τόσο πολύ», έγραψε η Victoria.

https://www.instagram.com/reel/C9O_ZRdIOyt/

Tο δικό του σταθερο ποστ για την Harper, έκανε και ο Romeo Beckham τονίζοντας πως δεν μπορεί να πιστέψει πως η μικρή του αδερφή είναι πια έφηβη!

https://www.instagram.com/p/C9PHOgZCYC5/

Η Harper Seven είναι το τέταρτο παιδί των Beckham και η μοναδική τους κόρη, την οποία υποδέχτηκαν το 2011 μετά την απόκτηση του Brooklyn, του Romeo και τους Cruz Beckham.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved