Invision

O Weeknd θα αποσύρει το καλλιτεχνικό του όνομα και ο λόγος θα σε ξαφνιάσει

«Ετοιμάζομαι να κλείσω το κεφάλαιο του Weeknd», δηλώνει ο διάσημος τραγουδιστής.

O The Weeknd έγινε ευρέως γνωστός πριν από 7 περίπου χρόνια όταν κυκλοφόρησε μερικά από τα πιο viral τραγούδια παγκοσμίως. Τα κομμάτια «The Hills», «Can't Feel My Face» και «Starboy» σημείωσαν τεράστια επιτυχία και βρέθηκαν στην κορυφή των charts για πολλούς, συνεχόμενους μήνες.

Ο Καναδός τραγουδιστής έκανε πριν λίγα 24ωρα μια απρόσμενη αποκάλυψη αφού όπως ομολόγησε κουράστηκε να είναι o Weeknd και θέλει να «ξαναγεννηθεί» στη μουσική βιομηχανία.

https://www.instagram.com/p/CsCPKGlP4MW

Ο «The Weeknd» κάνει ολικό restart

Ο Abel Makkonen Tesfaye εμφανίζεται με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο από το 2009, έχει κερδίσει τέσσερα βραβεία Grammy και έχει πουλήσει πάνω από 75 εκατομμύρια δίσκους.

Σε νέα συνέντευξή του στο W Magazine, ο 33χρονος καλλιτέχνης αποκάλυψε ότι σκοπεύει άμεσα να εγκαταλείψει το ψευδώνυμό τoυ.

«Ετοιμάζομαι να κλείσω το κεφάλαιο του Weeknd», δήλωσε ο τραγουδιστής.

«Θα συνεχίσω να κάνω μουσική, ίσως ως Abel, ίσως ως The Weeknd. Αλλά εξακολουθώ να θέλω να σκοτώσω τον The Weeknd. Και θα το κάνω. Τελικά. Σίγουρα προσπαθώ να αποβάλω αυτό το δέρμα και να ξαναγεννηθώ», δήλωσε ο διάσημος τραγουδιστής.

Bella Hadid: Πώς νιώθει που ο Weeknd την έχει «εκθέσει» με τα νέα του κομμάτια

Και πρόσθεσε: «Το άλμπουμ, το οποίο ετοιμάζω τώρα είναι πιθανώς το τελευταίο μου ως The Weeknd. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να κάνω. Ως The Weeknd, έχω πει ό,τι μπορούσα να πω».

Όλα όσα αγνοείς για τον καλλιτέχνη

O Weeknd γεννήθηκε Abel Makkonen Tesfaye στις 16 Φεβρουαρίου 1990, στο Οντάριο του Καναδά. Οι γονείς του είναι Αιθίοπες μετανάστες που μετακόμισαν στον Καναδά λίγα χρόνια πριν γεννηθεί. Ο 33χρονος καλλιτέχνης μεγάλωσε στο Τορόντο με τη γιαγιά και τη μητέρα του.

Ξεκίνησε να εργάζεται στη μουσική βιομηχανία το 2010 μετά από συνάντηση με τον παραγωγό Jeremy Rose. Οι δύο τους άρχισαν να συνεργάζονται σε τραγούδια πουο τραγουδιστής θα ανέβαζε αργότερα στο YouTube.

Πηγή κεντρικής: apimages.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved