«Ένιωσα αηδία»: Η σκηνή που έφερε στα όριά της τη Sydney Sweeney

H 25χρονη ηθοποιός έκανε μερικές αποκαλύψεις για τα γυρίσματα του «Euphoria».

Η Sydney Sweeney έγινε ευρέως γνωστή και έστρεψε πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας ενσαρκώνοντας την Cassey στη δημοφιλή σειρά του ΗΒΟ «Euphoria». Μετά από δύο άκρως επιτυχημένες σεζόν η ηθοποιός δείχνει πολύ πιο ώριμη και κατασταλαγμένη ερμηνευτικά.

Η μετέπειτα συμμετοχή της στο «The White Lotus» εκτόξευσε την καριέρα της ωστόσο η 25χρονη αναγκάστηκε να γυρίσει κάποιες γυμνές σκηνές οι οποίες την έφεραν σε μεγάλη αμηχανία. Η νεαρή ηθοποιός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της, Sam Levinson ο οποίος την βοήθησε να αισθάνεται άνετα.

«Ο Sam είναι καταπληκτικός. Υπάρχουν στιγμές που η Cassie υποτίθεται ότι ήταν χωρίς πουκάμισο και έλεγα στον Sam «Δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο εδώ.» Μου είπε, «Εντάξει, δεν το χρειαζόμαστε». Δεν με έχει πιέσει ποτέ, όταν δεν ήθελα να το κάνω, δεν το έκανα», δήλωσε η Sweeney.

https://www.instagram.com/p/CifPJEAgIRb

Η παρουσία ενός προστατευτικού συντονιστή από την αρχή των γυρισμάτων και ενός παραγωγού με κατανόηση βοήθησαν την ηθοποιό να νιώθει ασφάλεια και άνεση. Αυτό είναι πολύ θετικό, ειδικά σε περιόδους όπως αυτή όπου οι γυναίκες αποκτούν φωνή και εργάζονται για τη δημιουργία ενός ασφαλούς εργασιακού χώρου.

Sydney Sweeney: Με κατακόκκινο φόρεμα Miu Miu πιο sexy από ποτέ είναι η viral εμφάνιση της εβδομάδας

Όπως η ίδια αποκάλυψε υπήρξαν και κάποιες άσχημες περιπτώσεις όπου το γυμνό ή οι ερωτικές σκηνές δεν πήγαν τόσο καλά.

«Είχα εμπειρίες όπου ήθελα να πάω σπίτι και να τρίψω τον εαυτό μου γιατί ένιωθα αηδιασμένη. Δεν ένιωθα άνετα με τον σύντροφό μου στο καστ ή το συνεργείο και απλά δεν ένιωθα ότι ο χαρακτήρας μου θα το έκανε. Αυτό με έκανε ακόμα πιο συνειδητοποιημένη. Δεν ένιωθα ότι μπορούσα να μιλήσω», δήλωσε η ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Η πιο άβολη σκηνή ήταν η σκηνή του σεξ. Πραγματικά ένιωθα πολύ άβολα. Ήταν αστείο γιατί κρατούσα όλα μου τα ρούχα, αλλά και πάλι ένιωθα άβολα».

Πηγή κεντρικής: sydney_sweeney

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved