Η Rosalía και ο Rauw Alejandro ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους έτσι όπως δε φαντάζεσαι

Οι δύο καλλιτέχνες είναι full in love και συνδυάζουν επιτυχώς καριέρα με προσωπική ζωή.

Η Rosalía και ο Rauw Alejandro, δύο από τους μεγαλύτερους stars της σύγχρονης μουσικής σκηνής, επισφράγισαν τον έρωτά τους κυκλοφορώντας το νέο EP «RR».

Το «RR» ουσιαστικά αφηγείται την ιστορία των δύο καλλιτεχνών ως ζευγάρι, μιας μοναδικής σχέσης από το παρελθόν στο παρόν με μια ματιά στο μέλλον. Οι φωνές τους συμπληρώνουν η μία την άλλη και το ζευγάρι εκμεταλλεύτηκε μουσικά την απίστευτη χημεία που έχουν.

«Για εμάς, η αγάπη έρχεται πρώτη και μετά όλα τα άλλα, αλλά αυτή τη φορά αφήσαμε για λίγο τα προσωπικά πίσω για να ολοκληρώσουμε τη δημιουργία του “RR” και να το μοιραστούμε με τον κόσμο», δήλωσε η νεαρή τραγουδίστρια.

https://www.instagram.com/p/CqQ4ljTv7JE

«Μετά από τρία χρόνια αυτά τα τρία τραγούδια κυκλοφορούν τώρα και αντικατοπτρίζουν τρία διαφορετικά στάδια της αγάπης», συμπλήρωσε η Rosalía.

Rosalía-Rauw Alejandro: Μαζί στη σκηνή και στη ζωή

Παράλληλα με την κυκλοφορία του EP «RR» το ζευγάρι δημοσίευσε το video για το single «Beso» με το οποίο αποκαλύπτουν τον αρραβώνα τους. Το video περιέχει σπάνια στιγμιότυπα που κατέγραψαν η Rosalía και ο Rauw Alejandro κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους σε χώρες όπως η Ιαπωνία, το Πουέρτο Ρίκο, η Ισπανία, η Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

https://www.instagram.com/p/CqD4FD0s8gd

Σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσουν τα music video και για τα άλλα δύο τραγούδια του νέου EP της Rosalía και του Rauw Alejandro, το «Vampiros» και το «Promesa».

Η Camila Cabello είναι και πάλι single μετά από 8 μήνες σχέσης

Πηγή κεντρικής: rosalia.vt

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved