O Xavier Thorpe του «Wednesday» είναι single και το πιο hot αγόρι του Netflix

Ο Percy Hynes White είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα φέτος και όχι άδικα.

Ο Percy Hynes White πρωταγωνιστεί στην δημοφιλή σειρά του Netflix, «Wednesday». Ο 21χρονος υποδύεται τον Xavier Thorpe έναν από τους κεντρικούς χαρακτήρες και πρόσφατα εμφανίστηκε στις Χρυσές Σφαίρες με την συμπρωταγωνίστριά του, Jenna Ortega.

Όλα όσα θες να μάθεις για τον νεαρό πρωταγωνιστή

Ο νεαρός ηθοποιός είναι 21 ετών. Γεννήθηκε το 2001 και έχει γενέθλια στις 8 Οκτωβρίου, επομένως ανήκει στο ζώδιο του Ζυγού. Με ύψος 1,88 και ένα παρουσιαστικό που παραπέμπει σε μοντέλο, έχει κατακτήσει τις καρδιές των teens σε ολόκληρο τον κόσμο και έχει πλέον το δικό του fan club.

Netflix: Οι top σειρές του Ιανουαρίου για ατελείωτο binge-watching

Mε μπαμπά σεναριογράφο και μητέρα ηθοποιό-σκηνοθέτη, ο Percy δεν θα μπορούσε να μην αναπτύξει καλλιτεχνικές ανησυχίες. Πρωταγωνιστεί στη σειρά του Netflix «Wednesday» όπου υποδύεται τον Xavier Thorpe, έναν φοιτητή τέχνης στο Nevermore Academy με υπερφυσικές ικανότητες. Μόλις η Wednesday εμφανίζεται στο σχολείο, την συμπαθεί αμέσως.

https://www.instagram.com/p/ClpBMohpXPk

Ο Ηynes White έχει εμφανιστεί σε σειρές όπως «The Twilight Zone», «Between» και «Pretty Hard Cases». Έχει επίσης παίξει σε ταινίες όπως οι «Crackie», «Night at the Museum: Secret of the Tomb» και «I Like Movies».

Ο 21χρονος έκανε το ντεμπούτο του στην υποκριτική το 2008 όταν ήταν μόλις 7 ετών. Μέχρι στιγμής ο νεαρός ηθοποιός δηλώνει single αφού έχει επικεντρωθεί στην καριέρα του.

Wednesday: Η σειρά για την οποία μιλούν όλοι

Η Wednesday είναι μια νέα σειρά ζωντανής δράσης για την Wednesday Addams της οικογένειας Addams, από τον σκηνοθέτη των επιτυχιών, Tim Burton. Η πρώτη σεζόν των 8 επεισοδίων ακολουθεί τα χρόνια της Wednesday Addams ως μαθήτριας στην Ακαδημία Nevermore.

Η Wednesday προσπαθεί να τελειοποιήσει τις νέες της ικανότητες, να αποτρέψει μια σειρά από δολοφονίες που έχουν σπείρει τον τρόμο στην πόλη και να επιλύσει ένα μεταφυσικό μυστήριο στο οποίο μπλέχτηκαν οι γονείς της πριν από 25 ολόκληρα χρόνια.

Πηγή κεντρικής: wednesdaynetflix

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved