Όχι! Ο Tom Holland δεν θα είναι ο πρωταγωνιστής του Netflix - Tι συνέβη

Ο νεαρός ηθοποιός φερόταν να πρωταγωνιστεί σε νέα σειρά του Netflix.

Ένα καρουζέλ φωτογραφιών που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ήταν αρκετό για να προκαλέσει αναστάτωση στον Tom Holland και τους χιλιάδες θαυμαστές του. Όλα ξεκίνησαν όταν ο gamer, Dan Leveille, δημιούργησε την αφίσα της υποτιθέμενης σειράς του Netflix, «Τhe Legend of Zelda».

Το The Legend of Zelda είναι σειρά βιντεοπαιχνιδιών δράσης περιπέτειας της εταιρίας Nintendo, σχεδιασμένη από τους Σιγκέρου Μιγιαμότο και Τακάσι Τεζούκα. Το πρώτο παιχνίδι της σειράς, με τον ομώνυμο τίτλο, κυκλοφόρησε το 1986 για το Nintendo Entertainment System και σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Το τελευταίο διάστημα πολλές φήμες ανέφεραν πως το παιχνίδι θα ενσωματωνόταν στο νέο game studio του Netflix.

H φωτογραφία-απόδειξη πως η Malia Obama είναι ίδια η μαμά της, Michelle

H απάντηση του δημιουργού των φωτογραφιών

Μέχρι αυτή τη στιγμή οι φωτογραφίες έχουν συγκεντρώσει περισσότερες από 30.000 κοινοποιήσεις, με τον κόσμο να νομίζει πως ο διάσημος ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στη νέα αυτή παραγωγή της πλαρφόρμας. Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο Instagram αναφερόταν πως ο Tom Holland θα υποδυθεί τον Link, η Emma Watson την Zelda, ο Idris Elba τον Ganon και η Meryl Streep την Twinrova.

Ο Leveille εξηγεί κάτω από το post του ότι οι φωτογραφίες αποτελούν προϊόν επεξεργασίας.

«JK. Φτιαγμένο με #midjourney, ζωγραφική με #dalle, κάποια διόρθωση προσώπου με χρήση Tencent ARC και ένα σωρό Photoshop», έγραψε χαρακτηριστικά ενώ λίγο αργότερα δημοσίευσε ένα video στο οποίο εξηγεί πώς τις έφτιαξε.

«Η κύρια πρόκληση ήταν να κάνουμε τα πρόσωπα να μοιάζουν όσο το δυνατόν περισσότερο με τους ηθοποιούς και στη συνέχεια να μοιάζουν με τους χαρακτήρες», δήλωσε ο Leveille στο kotaku.com.

https://www.instagram.com/p/Cjd3xVsA8V7

Πηγή κεντρικής: tomholland2013

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αlexia Up In The Hype: Το κορίτσι του FY είναι ψυχολόγος-influencer και κάνει χαμό στο TikTok

Το TikTok της Selena Gomez μετά τις δηλώσεις - «φωτιά» της Hailey Bieber για τον Justin

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved