BLACKPINK: Η περιπέτεια της Jennie Kim που την οδήγησε στην αστυνομία

Η 26χρονη τραγουδίστρια της K-pop ήρθε αντιμέτωπη με μια πολύ σοβαρή απειλή.

Δύσκολες ώρες περνά η τραγουδίστρια των Blackpink, Jennie Kim, αφού άγνωστοι διέρρευσαν προσωπικές της φωτογραφίες στο διαδίκτυο. Η εταιρία του συγκροτήματος, YG Entertainment, έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να την προστατεύσει.

Η YG ζήτησε από την αστυνομία στη Νότια Κορέα να ερευνήσει άμεσα ποιος κρύβεται πίσω από τη διαρροή των φωτογραφιών. Oι λήψεις που κυκλοφόρησαν στο Twitter και το Telegram δείχνουν τη σταρ των Blackpink να δειπνεί με τον V, από το άλλο πασίγνωστο K-pop συγκρότημα BTS.

BLACKPINK: Η Jennie άλλαξε χρώμα μαλλιών και θα σου αρέσει τρελά

https://www.instagram.com/p/CiaTfvcps8g

H περιπέτεια της Jennie Kim- Τι συνέβη

Η εταιρεία των Blackpink, YG Entertainment ανακοίνωσε πως η Jennie αντιμετώπισε «προσωπικές επιθέσεις» και «σεξουαλική παρενόχληση» ως αποτέλεσμα της διαρροής. Η εταιρεία ζήτησε από την αστυνομία να ταυτοποιήσει το άτομο που ευθύνεται για την αρχική διαρροή των φωτογραφιών και προανήγγειλε ότι θα λάβει όλα τα δυνατά νομικά μέτρα χωρίς καμία επιείκεια.

Στην ανακοίνωση τονίζεται πως οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο παράνομα, «ανεξάρτητα από τις προθέσεις πίσω από αυτές και χωρίς τη συγκατάθεση του εμπλεκόμενου ατόμου». Η YG ζήτησε επίσης από τους θαυμαστές των Blackpink να αποφύγουν την ευρύτερη κοινοποίηση των φωτογραφιών.

Για την ώρα η εταιρία του συγκροτήματος δεν έχει επιβεβαιώσει σε ποιες φωτογραφίες αναφέρεται, ωστόσο αρκετές εικόνες έχουν διαδοθεί στο διαδίκτυο που δείχνουν την Jennie και τον V να δειπνούν μαζί. Ένα από τα άτομα που φέρεται να εμπλέκεται στη διαρροή, ισχυρίστηκε ότι οι φωτογραφίες είχαν αρχικά αναρτηθεί σε έναν ιδιωτικό λογαριασμό, με την Jennie ή τον V να γράφει στη λεζάντα «Είσαι το άλλο μου μισό».

Σύμφωνα με το BBC, καμία από τις εικόνες δεν είναι σεξουαλικού περιεχομένου αλλά μία φωτογραφία προσώπου φέρεται να απεικονίζει τη Jennie στο μπάνιο. Τα πρόσωπα των δύο σταρ είναι μερικώς καλυμμένα ή θολά σε πολλές από τις εικόνες, οδηγώντας ορισμένους θαυμαστές να υποθέσουν ότι πρόκειται για επεξεργασμένες φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής: official_jenniekim


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στο νέο τους video clip «Pink Venom» οι BLACKPINK υιοθέτησαν τα πιο hot fashion trends

Οι BLACKPINK επιστρέφουν με νέο album και τη μεγαλύτερη περιοδεία τους μέχρι και σήμερα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved