Stranger Things για πάντα - Το τατουάζ «011» της Millie Bobby Brown είναι πλέον αληθινό

Ο λόγος που δεν πρέπει να αντιγράψεις το τατουάζ της!

Η Millie Bobby Brown θα είναι για πάντα ταυτισμένη και συνδεδεμένη με τον ρόλο της ως Eleven στο «Stranger Things», αφού πρόκειται για τον χαρακτήρα που έφερε τη νεαρή ηθοποιό στο προσκήνιο των stars του Hollywood.

Αν και - δυστυχώς - θα αναγκαστούμε να αποχαιρετήσουμε την «Eleven» όταν ολοκληρωθεί το «Stranger Things» μετά την πέμπτη σεζόν, η Millie έχει κάνει τη σύνδεσή της με την τηλεοπτική σειρά μόνιμη, κάνοντας ένα τατουάζ που πολλοί fans θα αναγνωρίσουν.

Όπως ανέφερε το Glamour UK, η 18χρονη ηθοποιός φαίνεται να έχει αποκτήσει μια μόνιμη εκδοχή του τατουάζ «011» της Eleven στον καρπό της. Το tattoo είναι πολύ μικρό για αυτό και δεν μπορεί κανείς να το παρατηρήσει με την πρώτη ματιά, ενώ φαίνεται ότι η MBB το έκανε πριν από λίγο καιρό.



https://www.instagram.com/p/CdJUQi2vLJQ

Αν και η Millie Bobby Brown δεν έχει πολλά τατουάζ, το «011» πρόκειται για το τρίτο της - έχει ένα τριαντάφυλλο στην πλάτη της και μια καρδιά κοντά στον ώμο της.

Το snack που τρώει η Millie Bobby Brown στα γυρίσματα του «Stranger Things»

Τώρα, το «011» αντιπροσωπεύει προφανώς τη σύνδεση της Millie με τον ρόλο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το αντιγράψεις! Οι θαυμαστές που έκαναν παρόμοια τατουάζ ως αναφορά στο «Stranger Things» τέθηκαν υπό έλεγχο, καθώς οι συγκεκριμένοι αριθμοί δόθηκαν σε κρατούμενους κατά τη διάρκεια του Ολοκαυτώματος — επομένως, όπως καταλαβαίνεις, είναι καλύτερο να προτιμήσεις κάποιο άλλο σχέδιο σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις τατουάζ!

Το mini μαύρο φόρεμα είναι must have και για τη Millie Bobbie Brown

Αν, ωστόσο, θέλεις να αντλήσεις inspo από τη Millie Bobby Brown, κάν' το αντιγράφοντας το στιλ της, που είναι ΟΤΚ! Η Millie παρευρέθηκε σε πάρτι στη Νέα Υόρκη στις 10 Αυγούστου και επέλεξε να φορέσει ένα μίνι, μαύρο φόρεμα Louis Vuitton με δαντέλα, απευθείας από την πασαρέλα της σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2022.

Η Brown είναι λάτρης του κλασικού στιλ και μας το έδειξε για ακόμη μια φορά μέσα από το χτένισμα, το μακιγιάζ της και το styling που επέλεξε για εκείνη την ημέρα. Πρόκειται για ένα look που μπορείς να αντιγράψεις κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε εποχής του χρόνου, αφού είναι διαχρονικό, λιτό και υπέροχο!

https://www.instagram.com/p/ChK6JmePOyg

Πηγή φωτογραφιών: @milliebobbybrown

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το mini μαύρο φόρεμα είναι must have και για τη Millie Bobbie Brown - Πώς το φόρεσε

Το post της Millie Bobby Brown για τα γενέθλια του αγοριού της είναι ό,τι πιο γλυκό θα δεις σήμερα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved