Ο Jungkook των BTS είχε γενέθλια και ο Jimin έβαλε «φωτιά» στο Twitter με τις ευχές

Ο Jimin έβαλε «φωτιά» στο Twitter για τα γενέθλια του Jungkook και οι ευχές ήταν αμέτρητες. 

Ο Jungkook είχε γενέθλια την 1η Σεπτεμβρίου και οι θαυμαστές των BTS, γνωστοί και ως BTS ARMY, του ευχήθηκαν με τον πιο όμορφο τρόπο. Το μέλος του αγαπημένου μας γκρουπ έγινε 25 και οι fans του δημοσίευσαν μια σειρά από παλιές φωτογραφίες του Jungkook στο Twitter και κατευθείαν μας ήρθε στο μυαλό το #nostalgia.

Το παγκοσμίως δημοφιλές K-pop συγκρότημα BTS απασχολεί το διαδίκτυο από το 2017, οπότε και δημιουργήθηκε. Δεν είναι μόνο οι θαυμαστές τους που έτρεξαν να ευχηθούν στον αγαπημένο τους τραγουδιστή, αλλά και τα ίδια τα μέλη των BTS με τον Jimin στην πραγματικότητα να φαίνεται να ξεκίνησε την τάση περί φωτογραφιών στο Twitter, ενημερώνοντας όλους για τα γενέθλια του αδελφού του και μέλους του συγκροτήματος Jungkook και μετρώντας αντίστροφα για τη μεγάλη μέρα.

Οι BTS τώρα και στην Disney+ - Οι νέες σειρές και ταινίες που ετοιμάζουν

Η τάση στο Twitter με αφορμή τα γενέθλια του Jungkook

Ο Jimin έβαλε «φωτιά» στο Twitter με την πρόσφατη ανάρτησή του για τα γενέθλια του Jungkook και δηλώνει ενθουσιασμένος. Ένας θαυμαστής ρώτησε γιατί δεν έχει πάει ακόμα για ύπνο και ο Jimin παρατήρησε ότι τον πήρε λίγο ο ύπνος, αλλά ξαναξύπνησε για να πει πρώτος χρόνια πολλά στον Jungkook. Παραδέξου το, το κάνεις και εσύ με την κολλητή!

Ένας άλλος θαυμαστής ενημέρωσε ότι σε έναν διαγωνισμό για το ποιος αγαπά περισσότερο τον Jungkook, και ο ανταγωνιστής είναι ο Jimin Park, σίγουρα είναι δύσκολο να κερδίσει κάποιος άλλος.

Φωτογραφίες, ευχές και πολλή αγάπη για τον Jungkook από τους fans και τον Jimin

Ένας άλλος θαυμαστής αστειεύτηκε για το γεγονός ότι ο Jimin έχει ήδη πρόχειρα «Happy Birthday Jungkook» στο τηλέφωνό του, υπονοώντας ότι ο Jimin θα κέρδιζε οποιονδήποτε ευχόταν στον Jungkook.

Ο Jungkook είναι το νεότερο μέλος των 7 Boy Band BTS και επέλεξε να γίνει μέλος του group το 2013. Εξαιρετικά ταλαντούχος ως τραγουδιστής και χορευτής πήρε τις καλύτερες ευχές και εμείς από τη μεριά μας του ευχόμαστε χρόνια πολλά!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι BTS αποφάσισαν να «σπάσουν» και ο λόγος αποκαλύφθηκε

Ο Suga από τους BTS έβγαλε νέο single με τον rapper του «Gangnam Style» Psy

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved