Euphoria: Κι όμως η Zendaya δεν ήταν η πρώτη επιλογή για τον ρόλο της Rue

Εσύ μπορείς να φανταστείς την αγαπημένη σου σειρά χωρίς τη Zendaya;

Το Euphoria είναι αναμφίβολα μια από τις πιο δημοφιλείς και επιτυχημένες σειρές των τελευταίων ετών. Το ΗΒΟ έχει κάθε λόγο να χαίρεται την επιτυχία αυτή, αφού οι χαρακτήρες έχουν αγαπηθεί όσο τίποτα άλλο και αποτελούν πρότυπο για πολλούς teens σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η Zendaya είναι μια από τις πιο δυνατές προσθήκες στο cast και ο ρόλος της Rue της ταίριαξε πολύ. Μια νέα αποκάλυψη ξάφνιασε τους πάντες αφού όπως αναφέρει το Variety, η νεαρή ηθοποιός δεν ήταν η πρώτη επιλογή των συντελεστών της σειράς.

Ο έρωτας αποστάσεις δεν κοιτά – Ο Tom Holland πήρε το αεροπλάνο για να δει τη Zendaya μόνο για λίγο\

Η Ζendaya δεν ήταν η πρώτη επιλογή για τον ρόλο της Rue

Σύμφων πάντα με το Variety, η διευθύντρια κάστινγκ του Euphoria, Jennifer Venditti, αποκάλυψε πρόσφατα ότι ενώ η Zendaya ήταν πάντα η πρώτη επιλογή της δημιουργικής ομάδας για τον ρόλο της Rue, μια άσημη ηθοποιός σχεδόν επιλέχθηκε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

«Υπήρχε μια νεαρή γυναίκα που είχε εντοπιστεί στο δρόμο από την ομάδα μου, η οποία ήταν ένα μαγικό πρόσωπο και ήταν ιδανική για τον ρόλο της Rue», ανέφερε η Jennifer Venditti στο Variety.

«Όλοι την αγαπούσαμε, αλλά δεν ξέραμε αν μπορούσε να αντέξει την πίεση και τι θα χρειαζόταν για να ανταπεξέλθει στον ρόλο», συμπλήρωσε.

https://www.instagram.com/p/ChkAu7gBo6g

Παρά το γεγονός ότι η παραγωγή παρέπεμψε την νεαρή ηθοποιό σε έναν ειδικό με στόχο να αναδείξει τα ταλέντα της, εκείνη δεν τα κατάφερε και η Zendaya επιλέχθηκε λίγο αργότερα για τον ρόλο της Rue.

H τεράστια επιτυχία της Ζendaya

Η σειρά «Euphoria» και η ταινία «Spider-Man: No Way Home» απέσπασαν τις περισσότερες διακρίσεις στην τελετή απονομής των Κινηματογραφικών και Τηλεοπτικών Βραβείων του MTV (MTV Movie and TV Awards 2022) που διοργανώθηκε τον περασμένο Ιούνιο.

Η Zendaya κέρδισε Βραβείο Ερμηνείας σε Σειρά για τον ρόλο της στο «Euphoria». Η τηλεοπτική παραγωγή κέρδισε μεταξύ άλλων επίσης βραβεία στις κατηγορίες Καλύτερη Σειρά και Καλύτερη Σκηνή Καυγά.

Πηγή κεντρικής: apimages.com


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θα μας λείψεις Kat! Η Barbie Ferreira δε θα συνεχίσει στην 3η σεζόν του Euphoria

H Rosalía άλλαξε look και είναι κυριολεκτικά αγνώριστη - Τη φαντάζεσαι με κόκκινα μαλλιά;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved