Δεν υπάρχει! Η Kylie Jenner αποκάλυψε το πιο fun ψευδώνυμο της κόρης της, Stormi

Πρώτη φορά ακούσαμε να την αποκαλεί κάπως έτσι.

Η Kylie Jenner έχει τρελή αδυναμία στην κόρη της, Stormi Jenner Webster, και είναι αλήθεια πως δεν κάνει σχεδόν τίποτα χωρίς εκείνη. Όλη της η καθημερινότητα περιτριγυρίζεται γύρω από την κόρη της, και οι δυο τους είναι ένα δίδυμο αξιολάτρευτο, που δεν χορταίνουμε να βλέπουμε στα social media.

Ήξερες όμως, πως η Kylie Jenner έχει ένα συγκεκριμένο παρατσούκλι με το οποίο αποκαλεί τη μικρή Stormi; Κατά καιρούς την έχουμε ακούσει να την αποκαλεί με αρκετά κοσμητικά επίθετα, όμως αυτό το ακούσαμε πρώτη φορά.

Η αποκάλυψη της Kylie Jenner για την εγκυμοσύνη της που κανείς δεν γνώριζε

Το μυστικό και σπάνιο ψευδώνυμο της Stormi

Η Kylie Jenner ανέβασε πρόσφατα κάποια stories στο Instagram account της, στα οποία τραβούσε εκείνη την και την κόρη της να βλέπουν το Boss Baby: Family Business.

kylie jenner stormi nickname 02

Λοιπόν, η Stormi φαινόταν ιδιαίτερα προσηλωμένη σε αυτό που παρακολουθούσε και δεν φαινόταν να θέλει να συμμετέχει στα βίντεο που τραβούσε η Kylie. Τότε, ακούσαμε την Kylie να μιλάει και να φωνάζει τη Stormi με ένα παρατσούκλι που δεν είχαμε ακούσει ξανά μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια.

https://www.instagram.com/p/COqnPrFnmMz

Πώς φωνάζει η Kylie την κόρη της;

Σε ένα από τα story της ακούμε την Kylie να λέει: « Δεν θέλει να την τραβήξω βίντεο. Goosey, goose (aka χήνα); Stormi, Storm», φώναζε η νεαρή reality star, και ήταν η πρώτη φορά που την ακούγαμε να τη φωνάζει κάπως έτσι.


Τελικά, η Kylie τράβηξε την προσοχή της μικρής λίγα λεπτά αργότερα, αφού της είπε «σ’ αγαπώ» μερικές φορές, με τη Stormi να της απαντά: « Κι εγώ σ’ αγαπάω μανούλα».

Photos: @kyliejenner

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved