Το «Emily in Paris» επιστρέφει με 4η σεζόν - Όλα όσα θα δούμε στις οθόνες μας

Ο τέταρτος κύκλος της δημοφιλούς σειράς αναμένεται να δώσει πολλές απαντήσεις.

Το «Emily in Paris» επέστρεψε πρόσφατα στους δέκτες μας μέσα από το Netflix με την τρίτη σεζόν να φέρνει την πρωταγωνίστρια, Lily Collins αντιμέτωπη με νέες περιπέτειες.

Η σειρά που λάτρεψε όσο τίποτα ο γυναικείος πληθυσμός (και όχι μόνο) μας άφησε με πολλά ερωτηματικά στο φινάλε του 3ου κύκλου γι' αυτό και θα κάνει δυναμικό comeback με την τέταρτη σεζόν να είναι προ των πυλών.

https://www.instagram.com/p/CYjmq7atsWq

«Η 4η σεζόν θα είναι περισσότερο ένα ταξίδι εξερεύνησης σε περίπλοκες σχέσεις- προσωπικές σχέσεις και εργασιακές σχέσεις και πώς έρχονται σε σύγκρουση μεταξύ τους... Η Έμιλι θα εξακολουθεί να εργάζεται με τον Άλφι, τον Γκαμπριέλ και την Καμίλ. Αυτές οι εργασιακές σχέσεις είναι πραγματικά γεμάτες με συναισθηματικές συγκρούσεις», δήλωσε ο παραγωγός της σειράς.

Η Lily Collins μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα με τους διαδικτυακούς της φίλους, επιβεβαιώνοντας τα νέα επεισόδια με τον πιο cool τρόπο.

«Ξύπνησα νωρίς για να σας δώσω μερικά πολύ συναρπαστικά νέα... Η @emilyinparis επιστρέφει για την 3η σεζόν... ΚΑΙ περιμένετε, για την 4η σεζόν!!!!! Δεν μπορώ να πω αν η Emily θα λάτρευε ή θα μισούσε αυτό το ρούχο, αλλά θα ούρλιαζε έτσι κι αλλιώς», έγραψε η ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/CYjnLaSrNAx

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την επερχόμενη σεζόν:

  • Οι δύο νέες σεζόν γυρίστηκαν την ίδια περίοδο στη Γαλλία νωρίτερα φέτος. Το αργότερο που θα κάνει πρεμιέρα ο 4ος κύκλος είναι λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2023.
  • O Άλφι (Lucien Laviscount) θα συνεργαστεί με την Emily.
  • Οι περισσότεροι από τους βασικούς πρωταγωνιστές της σειράς θα επιστρέψουν στα νέα επεισόδια.

Το σπίτι της Lily Collins στο Beverly Hills θα το ζήλευε ακόμη και η «Εmily In Paris»

  • H εγκυμοσύνη της Camille θα φέρει τα πάνω-κάτω στις σχέσεις των πρωταγωνιστών.
https://www.instagram.com/p/CmRtSGCuWKT

Πηγή κεντρικής: emilyinparis

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved