Η Marseaux βρίσκει τον εαυτό της στην τέχνη και στη ζωή

H Marseaux εξέφρασε και την επιθυμία της να πάει στη Eurovision κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Στην εκπομπή The 2Night Show βρέθηκε η Marseaux και συνομίλησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την εξέλιξή της στη μουσική βιομηχανία.

Η 22χρονη καλλιτέχνις μίλησε για όσα έχουν αλλάξει στην ζωή της τα τελευταία δύο χρόνια, λέγοντας πως: «έχω βγάλει δύο άλμπουμ και νιώθω σαν να βρίσκω πιο πολύ τον εαυτό μου, το τι μου αρέσει μουσικά, το τι μου αρέσει γενικά στη ζωή μου, τι περιμένω από τους ανθρώπους μου. Πλέον είμαι και στα 6 χρόνια ψυχοθεραπείας οπότε νομίζω ότι κάθε χρόνο αλλάζω πολύ».

Μιλώντας για το ταξίδι της στον κόσμο της ψυχοθεραπείας, η Marseaux ανέφερε ακόμα:

«Ανακάλυψα ότι δεν μπορούσα να επικοινωνήσω αυτά που ένιωθα αρκετές φορές. Ή δεν τα επικοινωνούσα καθόλου ή τα επικοινωνούσα με λάθος τρόπο. Έχω ακόμα πολύ δρόμο αλλά θεωρώ πως βρήκα ακριβώς αυτό που περιμένω από τους άλλους και όποιος είδα ότι δεν μου έκανε καλό έφαγε Χ».

Κεφάλαιο Eurovision

H Marseaux εξέφρασε και την επιθυμία της να πάει στη Eurovision λέγοντας μεταξύ άλλων πως: «Θα πήγαινα φουλ. Είναι πολύ αγχωτικό και μεγάλο βάρος αλλά αν πας με κάτι που σε εκπροσωπεί σαν καλλιτέχνη και είσαι σίγουρος για τη δουλειά σου, νομίζω ότι δεν πειράζει».

Η απώλεια της μητέρας της και τα αρνητικά σχόλια για βίντεο με την τεφροδόχο

Η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε και για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε όταν επέλεξε να αναρτήσει ένα βίντεο με την τεφροδόχο της μητέρας της, την οποία έχασε όταν ήταν 17 ετών.

Όπως είπε: «Δεν απολογήθηκα. Η μαμά είναι δική μου. Αν θέλω να κάνω ένα αστείο ή ένα TikTok, δεν θα απολογηθώ σε κάποιον για τη δική μου μαμά. Κάποιοι άνθρωποι θεωρούν ότι κάποια πράγματα δεν τα αγγίζουμε καν. Δεν δίνω σημασία. Το TikTok πια έχει γίνει μία πολύ τοξική πλατφόρμα. Μπαίνει ο κάθε πικραμένος και γράφει. Έχει βγει πολύ μίσος»!

Η καλλιτέχνις έχει μιλήσει στο παρελθόν για την απώλεια της μητέρας της και το πόσο της στοίχισε να χάσει τον άνθρωπο που ήταν ένα αληθινό στήριγμα για εκείνη και τα όνειρά της.

Μιλώντας τον Ιούνιο του 2023 στην εκπομπή «Night Out» είχε τονίσει πως: «Οι γονείς μου με στήριξαν πάρα πολύ, η μαμά μου ειδικά. Ό,τι κι αν της έλεγα, έλεγε "ναι, ναι, ναι". Δεν ήξερα τι θα κάνω αν θα δώσω Πανελλήνιες, αν θα γίνω μουσικός, ηθοποιός, ήμουν τελείως χαμένη».

Ενώ είχε ακόμα προσθέσει ότι: «Όλοι μου έλεγαν "θα δώσεις Πανελλήνιες", οι καθηγητές μου με πίεζαν πολύ, ενώ η μαμά μου ήταν η μόνη που μου έλεγε "δεν θα δώσεις, άστο ρε παιδί μου, αφού δεν είναι για σένα αυτό, δεν πειράζει, θα κάνεις αυτό που θες". Μετά την έχασα, στα 17 μου χρόνια, οπότε εκεί ήταν το χάος. Λέω "τώρα τι κάνουμε;". Είχα έναν υποστηρικτή και τον έχασα. Χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου, χάνεις τον κόσμο όλο».

Συνεχίζοντας στην ίδια συνέντευξη είχε αναφέρει ότι στην πραγματικότητα η μητέρα της ήταν η καλύτερή της φίλη. «Δεν είναι καθόλου εύκολο κι ειδικά επειδή εγώ με τη μαμά μου, εκτός από μαμά και κόρη, ήμασταν κολλητές. Ήταν μεγάλο χτύπημα, πολύ μεγάλο όμως. Εννοείται πως άλλαξαν οι ισορροπίες μέσα μου. Πέρασε ένα διάστημα που άμα με ρωτήσεις τι έκανα, δεν θυμάμαι. Έχω δηλαδή έναν χρόνο, που τον έχω κάνει delete. Πήγαινα σχολείο; Έβγαινα; Είχα παρέες; Δεν θυμάμαι τίποτα. Σαν να μην τον έζησα».

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved