Εγώ είμαι έτοιμη για την Ημέρα Θετικής Ενέργειας που πλησιάζει! Εσύ;

Είσαι έτοιμη για την πιο θετική μέρα της χρονιάς;

Μπορεί το καλοκαίρι να έχει τελειώσει -τυπικά τουλάχιστον- όμως ο Σεπτέμβριος που μπήκε ήδη σημαίνει πως πλησιάζει η πιο θετική ημέρα του χρόνου!

Μιλάμε για μια ημέρα γεμάτη χορό, τραγούδι, διασκέδαση και θετική ενέργεια που περιμένω κάθε χρόνο πώς και πώς. Ναι, έχεις καταλάβει πολύ σωστά. Αναφέρομαι στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στις 18:00 στο Τείχος των Εθνών στο Ο.Α.Κ.Α.

Τα τελευταία 13 χρόνια, το πάρτι αυτό αποτελεί το πιο θετικό σημείο συνάντησης όλων των νέων γεμίζοντας μας θετικά vibes! Ανυπομονώ λοιπόν για την στιγμή που θα βρεθώ στο Ο.Α.Κ.Α. Η ημέρα αυτή, είναι για εμένα κάτι σαν διακοπές, αφού παρέα με τις κολλητές χορεύουμε, διασκεδάζουμε, τραγουδάμε και βλέπουμε από κοντά τους αγαπημένους μας performers.

Εμείς θα είμαστε εκεί και μέσα από το Viber του Queen.gr, αλλά και τα social media των Queen και TeenQueen.gr θα σου μεταφέρουμε τον παλμό, τα φαντασμαγορικά live acts και όλες τις μοναδικές συνεργασίες που θα πραγματοποιηθούν στο stage.

Την ημέρα Θετικής Ενέργειας θα παρουσιάσει φέτος ο Μιχάλης Κουινέλης των STAVENΤΟ, ενώ όλοι περιμένουμε να δούμε από κοντά τον super star DJ AFROJACK!

Κι όχι μόνο! Special Guests της φετινής μουσικής γιορτής οι 2j, Jimko και Kristian Kostov.

Οι MEΛISSES, οι Playmen, η Έλενα Παπαρίζου και η Ελένη Φουρέιρα θα δώσουν το παρών στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας και μαζί τους θα είναι επίσης οι Dj Pitsi, Snik, Τhe Players, ο αγαπημένος μας Βαγγέλης Κακουριώτης αλλά και ο Αναστάσιος –aka «Αν με δεις να κλαίω» Ράμμος.

Μείνε συντονισμένη στο cool Viber account μας για να τα δεις –και να τα ακούσεις- όλα!

Τα λέμε εκεί!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved