Πάσχα στην πόλη: 5 ιδέες για να αδράξεις τη μέρα

Τι κι αν φέτος δεν πήγες στο χωριό σου ή σε κάποιο νησί; Μπορείς να περάσεις εξίσου ωραία το Πάσχα και στην πόλη.

Το Πάσχα είναι μια ευκαιρία για να χαλαρώσουμε, να χαμηλώσουμε τους ρυθμούς της καθημερινότητας και να δούμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Πολλοί από εμάς ήδη βρίσκονται σε κάποιο χωριό, κάποιο νησί ή στη γενέτειρά τους.

Αν όμως, εσύ όπως κι εγώ παρέμεινες στην πόλη αυτές τις μέρες είτε λόγω δουλειάς είτε λόγω άλλων παραγόντων δεν χρειάζεται να «πονοκεφαλιάζεις» για το πώς θα περάσεις αυτή την μέρα, που η πόλη είναι σχεδόν άδεια. Διάβασε απλά τις 5 ιδέες που σου δίνω πιο κάτω και...άδραξε τη μέρα!

1. Roadtrip

Nαι, θυμάμαι πως είμαστε στην πόλη κι εγώ κι εσύ, επειδή δεν επιλέξαμε κάποιον άλλο προορισμό για να περάσουμε τις γιορτινές αυτές μέρες. Γιατί όμως να μην εξερευνήσεις διάφορους πολύ κοντινούς προορισμούς στην Αθήνα; Για παράδειγμα, μετά το καθιερωμένο πασχαλινό τραπέζι μπορείς να πας για ένα καφεδάκι στην Χαλκίδα. Είναι ένας προορισμός που χρειάζεται λιγότερο από ώρα για να φτάσεις και σίγουρα θα σε κάνει να αλλάξεις παραστάσεις.

2. Πικ νικ

Πάρε τους φίλους σου και αντί να μαζευτείτε σε κάποιο σπίτι για το πασχαλινό τραπέζι, πηγαίνετε για πικ νικ είτε στου Φιλοπάππου είτε στον κήπο στο Μέγαρο Μουσικής. Ήδη το καλοκαίρι είναι προ των πυλών, οπότε θα απολαύσετε σίγουρα τον καλό καιρό και τη φύση. Παράλληλα, μετά το καθιερωμένο «φαγοπότι» μπορείτε να παίξετε και διάφορα παιχνίδια, από φρίσμπι μέχρι επιτραπέζια.

3. Ποδηλατάδα

Μια άλλη εξίσου ωραία ιδέα είναι αφού φάτε τα πασχαλινά καλούδια, να πάρεις με τους φίλους σου τα ποδήλατά σας και να κάνετε μια ωραία βόλτα στην πόλη. Σίγουρα δεν η κίνηση στους δρόμους θα είναι μειωμένη κι έτσι θα μπορέσετε να απολαύσετε περισσότερο τη διαδρομή. Παράλληλα, είναι και ένας πιο fun τρόπος να γυμναστείτε.

pexels-elly-fairytale-4834159.jpg

4. Βόλτα στην παραλία

Αν δεν σε «ψήνει» πολύ το roadtrip που σου ανέφερα πιο πάνω, μπορείς απλά να πας μια βόλτα με τους φίλους σου στην παραλία και να πιείτε εκεί το καφεδάκι σας μετά το μεσημεριανό. Σίγουρα δεν θα είναι κάτι που κάνετε συχνά και η θέα της θάλασσας θα σας αναζωογονήσει και θα γεμίσει τις «μπαταρίες» σας.

5. Δείτε ταινίες που δεν έχετε προλάβει να δείτε

Όπως είπαμε οι μέρες του Πάσχα ευνοούν το να χαλαρώσεις και να κάνεις πράγματα που μέσα στην καθημερινότητα δεν προλάβαινες να κάνεις. Όπως για παράδειγμα να δεις τη νέα ταινία που όλοι μιλάνε γι' αυτήν ή να ολοκληρώσεις επιτέλους εκείνο τον κύκλο στο Netflix της σειράς που παρακολουθείτε «μανιωδώς» με την κολλητή σου. Επομένως, μετά το πασχαλινό τραπέζι μπορείς είτε να πας σινεμά είτε να φωνάξεις την κολλητή από το σπίτι και λέγοντας τα νέα σας να ολοκληρώσετε και τον κύκλο της αγαπημένης σας σειράς.

pexels-roman-odintsov-6898856.jpg

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved