Οι εναλλακτικές σκηνές του Joker θα σε κάνουν να υποκλιθείς στον Joaquin Phoenix

Το μεγαλείο του Phoenix δε θα πάψει ποτέ να μας εντυπωσιάζει.

O Joker ήταν για πολλούς η ταινία της χρονιάς. Όχι τόσο για την ταινία καθεαυτή, όσο για αυτό που κατάφερε να κάνει ο Joaquin Phoenix. Χωρίς εκείνον, το πιο πιθανό είναι η ταινία να είχε περάσει χωρίς ιδιαίτερες αναφορές, ενώ τώρα σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Ο ίδιος ο ηθοποιός, κατά πάσα πιθανότητα κι εκτός παράλογου απροόπτου, πρόκειται να πάρει το Όσκαρ Καλύτερου Άντρα Ηθοποιού κι αυτό να αποτελέσει μία από τις πιο δίκαιες απονομές στην ιστορία του θεσμού.

Η παραγωγή, λοιπόν, αποφάσισε να κυκλοφορήσει μερικές εναλλακτικές σκηνές της ταινίας και συγκεκριμένα για το σημείο όπου ο Arthur Fleck πηγαίνει καλεσμένος στην εκπομπή του Murray Franklin. Αυτή ήταν και η πρώτη φορά ουσιαστικά που ο ίδιος ο Arthur συστήνεται στον κόσμο ως Joker, οπότε η βαρύτητα είναι μεγάλη.

Ο Phoenix έδωσε στην παραγωγή τόσες εναλλακτικές προτάσεις που ούτε οι ίδιοι μπορούσαν να το πιστέψουν. Κι αυτό το έκανε όχι μόνο για το εν λόγω σημείο, αλλά για ολόκληρη την ταινία, δίνοντας «άπειρες» διαφορετικές κατευθύνσεις ανάλογα με το τι ήθελαν να κάνουν.

Δες το βίντεο στη συνέχεια κι ετοιμάσου να υποκλιθείς στον Joaquin Phoenix για άλλη μία φορά.




Διάβασε επίσης: Tell me everything: Η Ilenia Williams απαντά στα EveryDay ερωτήματά σου!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved