Λάουρα Νάργες: Η νέα της photo μετά την απώλεια βάρους θα σε εμπνεύσει

Το «μπράβο» είναι μικρό για την προσπάθειά της.

Η Λάουρα Νάργες είναι ένα κορίτσι που εδώ στο TeenQueen αγαπάμε ιδιαίτερα και θαυμάζουμε πολύ. Σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής της μας εμπνέει και μας δίνει πάντα να καταλάβουμε πως με μια μικρή αναποδιά δεν έρχεται το τέλος του κόσμου

Πριν από μερικές ημέρες είχε κάνει μια ανάρτηση στο Instagram account της, όπου μιλούσε για το σώμα της το bullying που κατά καιρούς έχει δεχθεί, αλλά και πώς κατάφερε να χάσει κάποια περιττά κιλά που είχε πάρει από το 2017 που επέστρεψε από το Survivor κι έπειτα.

Πατώντας εδώ θα δεις πόσο γυμνασμένη είναι πια η αγαπημένη σου star.

Το Σάββατο ανέβασε μια νέα φωτογραφία της, όπου η απώλεια των κιλών της είναι πια εμφανής και απλά τη θαυμάσαμε.

«Πολλά τα γλυκά μηνύματα σας και σας ευχαριστώ. Ξεκαθαρίζω πως η αρχική απώλεια κιλών προήλθε από μία θεραπεία αποτοξίνωσης που κάνω, η οποία απλά στάθηκε ως αφορμή να υιοθετήσω ένα πιο healthy state of mind. Ήθελα απλώς με αυτόν τον τρόπο να με φροντίσω και να με προσέξω παραπάνω, και όχι για να κάνω την χάρη σε κανένα δυστυχώς αρνητικό πλάσμα εκεί έξω. Προτεραιότητα έχει ο εαυτός μας. Πιστέψτε με, με το που τον αγκαλιάσετε και τον αγαπήσετε, όλα μα όλα στη ζωή θα είναι πολύ πιο εύκολα πια... Σας αγαπώ πολύ», είχε γράψει στο post της στις 2 Ιουνίου με τα likes και τα σχόλια να κατακλύζουν την ανάρτησή της.

https://www.instagram.com/p/CPn26f0jh_q/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η επιστροφή στις «ρίζες» της

Το Σάββατο την είδαμε στον Λιθότοπο στο χωριό της, όπου πήγε για να κάνει έκπληξη στη μαμά της, και με αφορμή την εξόρμησή της ανέβασε και μια καινούργια της φωτογραφία όπου είδαμε πια με το «νέο» της σώμα. Και το βάζουμε σε εισαγωγικά για να καταλάβεις πως απλά θέλουμε να δεις τη γενικότερη αλλαγή της, και όχι πως πριν δεν ήταν ένα εξίσου όμορφο κορίτσι.



Η φωτογραφία μετά την απώλεια βάρους

Η Λάουρα Νάργες αποφάσισε όπως είχε πει στις αρχές Ιουνίου να ακολουθήσει ένα πιο healthy state of mind, και βλέπεις τα αποτελέσματά του στη φωτογραφία που ανέβασε. Φυσικά μίλησε διεξοδικά για τη μέθοδο που ακολουθήσε για να χάσει βάρος και έδωσε μερικά tips για τη διατροφή της.

Εδώ θα τη δεις να ποζάρει μαζί με τη μαμά της

Σε καμία περίπτωση δε σε παροτρύνουμε να ακολουθήσεις τη στρατηγική της, πριν μιλήσεις κα συμβουλευτείς τον γιατρό σου, γιατί δεν λειτουργούν πάντα όλα σε όλους.

Δες στην παρακάτω gallery τη φωτογραφία της.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved